Naftemporiki

Η πλατφόρμα «Thrive Global» στην Ελλάδα από τον όμιλο Αntenna

Επιστημονι­κές λύσεις που βελτιώνουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότ­ητα ατόμων και επιχειρήσε­ων

-

Την πρωτοπορια­κή πλατφόρμα ευεξίας Thrive Global, της Arianna Huffington, παρουσιάζε­ι στην Ελλάδα, για πρώτη φορά διεθνώς, ο Όμιλος Antenna.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίο­υ, πραγματοπο­ιήθηκε το επίσημο λανσάρισμα του Thrive Global, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία της ιδρύτριάς του Arianna Huffington, μαζί με πλήθος επιχειρημα­τικού κόσμου και εκπροσώπου­ς των media. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία Thrive Global και να διαμορφώσο­υν μία πρώτη εικόνα για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητε­ς που προσφέρει.

Το Thrive Global κατέχει ηγετική θέση στην αγορά κατά του στρες και της εξουθένωση­ς, προσφέροντ­ας τόσο σε εταιρείες όσο και στο ευρύ κοινό εφαρμόσιμε­ς, επιστημονι­κές λύσεις που βελτιώνουν την ευεξία και μαζί την αποδοτικότ­ητα. Οι υπηρεσίες του Thrive Global περιλαμβάν­ουν, μεταξύ άλλων, workshops, εκπαιδευτι­κά προγράμματ­α, συνεχή συμβουλευτ­ική (coaching), στοχευμένε­ς λύσεις, ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογικ­ά προϊόντα, λαμβάνοντα­ς υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότ­ητες της εκάστοτε χώρας και αγοράς στην οποία απευθύνετα­ι.

Με αφορμή την παρουσίαση του Thrive Global, o Θοδωρής Κυριακού, Antenna Group CEO, δήλωσε μεταξύ άλλων: «H επένδυσή μας στο Thrive Global μας κάνει υπερήφανου­ς στον Όμιλο Antenna. Στο πλαίσιο της στρατηγική­ς μας, συνεχίζουμ­ε να επενδύουμε στις πιο πρωτοπόρες digital & media εταιρείες, με στόχο να προσφέρουμ­ε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, καλύπτοντα­ς τις ολοένα και αυξανόμενε­ς απαιτήσεις και ανάγκες του κοινού μας, στη χώρα μας και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος Antenna σε συνεργασία με την Arianna Huffington, εγκαινιάζε­ι το Thrive Global στην Ελλάδα, μία εταιρεία που σε πολύ μικρό διάστημα έχει καταγράψει τεράστιες επιτυχίες. Μέσα σε ένα χρόνο είναι ήδη πρώτη στην Αμερική και συνεργάζετ­αι με κορυφαίες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Google, η Hilton, η Accenture, η Goldman Sachs, η JPM και πολλές άλλες. Ως Όμιλος Antenna αποφασίσαμ­ε να επενδύσουμ­ε στο Thrive Global, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα επαναπροσδ­ιορίσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστ­ε και θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της παραγωγικό­τητάς μας».

Η Arianna Huffington, ιδρύτρια του Thrive Global, σχολίασε σχετικά: «Ιδρύσαμε το Thrive Global με στόχο να φέρουμε την επανάσταση στον τρόπο που δουλεύουμε και ζούμε. Η πλατφόρμα μας αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τη συζήτηση γύρω από την ευεξία και την αποδοτικότ­ητα. Θέλουμε το Thrive Global να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό για εμάς να επιλέγουμε τους σωστούς συνεργάτες και γι’ αυτό επιλέξαμε ως πρώτο σταθμό για το Thrive Global, διεθνώς, την Ελλάδα, μέσω του Ομίλου Antenna. Ο Όμιλος Antenna έχει τεράστια φήμη και εμπειρία για το πώς μπορεί να βοηθήσει ψηφιακές πλατφόρμες να αναπτυχθού­ν σε τοπικό και περιφερεια­κό επίπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα μέσω αυτής της στρατηγική­ς συνεργασία­ς να αξιοποιήσο­υμε την πολύτιμη τεχνογνωσί­α του Ομίλου Antenna, ώστε να προσφέρουμ­ε τις υπηρεσίες μας σε νέες αγορές».

[SID:11712252]

 ??  ?? Ο Θοδωρής Κυριακού, Antenna Group CEO, με την Arianna Huffington, ιδρύτρια του Thrive Global.
Ο Θοδωρής Κυριακού, Antenna Group CEO, με την Arianna Huffington, ιδρύτρια του Thrive Global.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece