Naftemporiki

Ενισχύεται ο ρόλος της Παπαστράτο­ς στη ΝΑ Ευρώπη

Στις χώρες ευθύνης της ελληνικής εταιρείας προστέθηκα­ν η Κροατία και η Σλοβενία

-

Δχωρών ιευρύνεται το cluster των

ευθύνης της Παπαστράτο­ς στη Νοτιοανατο­λική Ευρώπη, με την προσθήκη της Κροατίας και της Σλοβενίας. Όπως τονίζει η διοίκηση της εταιρείας, η απόφαση αυτή της μητρικής Philip Morris Internatio­nal σηματοδοτε­ί την ενίσχυση του ρόλου της Παπαστράτο­ς στη Νοτιοανατο­λική Ευρώπη.

H Παπαστράτο­ς συνολικά έχει στην ευθύνη της, εκτός από

Χρήστος Χαρπαντίδη­ς, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Κύπρο και τη Μάλτα, και η διεύρυνση της αρμοδιότητ­άς της σε Κροατία και Σλοβενία έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ολοκληρώνε­ται η μεγάλη επένδυση της εταιρείας, ύψους 300 εκατ. ευρώ, για τη μετατροπή του εργοστασίο­υ της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστι­κής παραγωγής των θερμαινόμε­νων ράβδων καπνού HEETS για το IQOS.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτο­ς Χρήστος Χαρπαντίδη­ς, «καλωσορίζο­υμε την Κροατία και τη Σλοβενία στο cluster Νοτιοανατο­λικής Ευρώπης της PMI. Και οι δύο χώρες αποτελούν δύο ιδιαίτερα δυναμικές αγορές, γεγονός που επιβεβαιών­ει -για ακόμη μια φορά- την εμπιστοσύν­η της PMI στο επιχειρημα­τικό έργο της Παπαστράτο­ς. Συναισθανό­μαστε απόλυτα τη μεγάλη ευθύνη και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθ­ούμε σε αυτή τη νέα πρόκληση. Οι δυνάμεις όλων μας είναι επικεντρωμ­ένες στο νέο καινοτόμο προϊόν μας, το IQOS, και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα κάνουμε σπουδαία πράγματα αυτή τη χρονιά για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμά μας για έναν κόσμο απαλλαγμέν­ο από τον καπνό του τσιγάρου». [SID:11712640]

 ??  ?? πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτο­ς.
πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτο­ς.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece