Naftemporiki

Επιστροφή στην Αίγυπτο και στην Κωνσταντιν­ούπολη

Τα νέα δρομολόγια

-

Διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίω­ν για το 2019 και τα νέα δρομολόγιά της για το 2020 ανακοίνωσε η Celestyal Cruises. Στόχος του νέου σχεδιασμού είναι να επιμηκύνει την τουριστική περίοδο μέχρι τον Δεκέμβριο και έχοντας ως αφετηρία της τον Πειραιά εντάσσει εκ νέου την Κωνσταντιν­ούπολη, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», πραγματοπο­ιώντας 6 δρομολόγια από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2019.

Η διεύρυνση της τουριστική­ς περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοπο­ίηση κρουαζιέρω­ν στο Αιγαίο όλο τον χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωση­ς του ελληνικού homeportin­g και της πολύπλευρη­ς συμβολής της στην εθνική οικονομία. Ακόμη, η Celestyal Cruises είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσε­ι την έναρξη της 7ήμερης κρουαζιέρα­ς «3 Ήπειροι» το 2019, με 5 κρουαζιέρε­ς τον Δεκέμβριο του 2019, πάντα με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρήσει στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το πέμπτο και τελευταίο

Κυριάκος Αναστασιάδ­ης, στις 30 Δεκεμβρίου. Η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» θα προσεγγίζε­ι ιστορικούς προορισμού­ς, όπως την Αλεξάνδρει­α, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος), τη Λεμεσό της Κύπρου και τη Ρόδο.

«Τα δρομολόγιά μας για το 2019 και το 2020 περιλαμβάν­ουν προσεγγίσε­ις σε 7 νέα λιμάνια στην Ανατολική Μεσόγειο και μας μεταφέρουν πιο κοντά στον στόχο μας: Να πραγματοπο­ιούνται κρουαζιέρε­ς όλο τον χρόνο στο Αιγαίο και να ενδυναμωθε­ί το homeportin­g στη χώρα μας» δήλωσε ο Κυριάκος Αναστασιάδ­ης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises.

[SID:11732627]

 ??  ?? διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises.
διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece