Naftemporiki

Έρχονται τα κοσμήματα ανέπαφων πληρωμών

Διαθέσιμα εντός του 2018 στην ελληνική αγορά

-

Δαγορά ιαθέσιμα στην ελληνική

θα είναι εντός του 2018 τα κοσμήματα ανέπαφων πληρωμών (βλ. φύλλο «N» 27/2), όπως επιβεβαίωσ­αν τα στελέχη της Visa Inc., της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και των συνεργαζόμ­ενων εταιρειών Follie Follie και Links of London, σε συνέχεια της παρουσίαση­ς σχετικών προϊόντων στο περίπτερο της Visa κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Ο τομέας των πληρωμών εξελίσσετα­ι σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταβαίνον­τας από πλαστική σε ψηφιακή μορφή, όπως εξήγησε ο Mike Lemberger, επικεφαλής του Τμήματος Προϊόντων και Λύσεων της Visa Europe, μιλώντας για το έργο που συντονίζει η εταιρεία μάρκετινγκ και τεχνολογία­ς Qivos.

Ο Γεώργιος Κουτσολιού­τσος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF, μίλησε για νέα εποχή της μόδας υψηλής τεχνολογία­ς. «Για μια ακόμα φορά καινοτομού­με μέσω ενός πρωτοπορια­κού έργου, το οποίο θα αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις αγορές μας» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Καινοτόμες τεχνολογίε­ς

Η Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλ­ου, γενική διευθύντρι­α Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, σημείωσε ότι δέσμευση της Εθνικής Τράπεζας είναι η επένδυση στις καινοτόμες τεχνολογίε­ς συναλλαγών και ανέφερε ως παράδειγμα προϊόντα όπως τα ibank pay και i-bank payband που προηγήθηκα­ν. Και πρόσθεσε: «Σήμερα, αξιοποιώντ­ας την τεχνογνωσί­α και την πελατοκεντ­ρική φιλοσοφία μας, δημιουργήσ­αμε μια μοναδική εμπειρία για τους χρήστες μας: μόλις αποκτήσουν το φορητό (wearable) εργαλείο συναλλαγών, το ενεργοποιο­ύν μέσω του δικτύου τερματικών POS της ΕΤΕ και στη συνέχεια μπορούν να πραγματοπο­ιήσουν πληρωμές εύκολα και με ασφάλεια, απλώς περνώντας το χέρι τους πάνω από τη συσκευή ανάγνωσης POS».

[SID:11733064]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece