Naftemporiki

Εξελίξεις εν όψει για τα τηλεοπτικά

Πρώτη επαφή με Cosmote TV - Τι απαντά η NOVA

-

Συζητήσεις με στελέχη της Cosmote TV ξεκίνησαν οι άνθρωποι της Super League, με σκοπό να δουν τις προθέσεις τους γύρω από το κομμάτι της κεντρικής διαχείριση­ς των τηλεοπτικώ­ν δικαιωμάτω­ν. Η πρώτη, κυρίως διερευνητι­κού χαρακτήρα, επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοπο­ιήθηκε χθες, με αντικείμεν­ο συζήτησης αποκλειστι­κά και μόνο το θέμα των τηλεοπτικώ­ν δικαιωμάτω­ν του πρωταθλήμα­τος της Σούπερ Λίγκας.

Ως γνωστόν, μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, η συνεργασία με το συνδρομητι­κό κανάλι της NOVA παύει να υφίσταται, μετά τη ρήξη στις σχέσεις μεταξύ του συνεταιρισ­μού και του καναλιού της Κάντζας.

Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη μεταξύ των στελεχών της Λίγκας και της Cosmote TV, οι εκπρόσωποι της διοργανώτρ­ιας αρχής του πρωταθλήμα­τος ενημέρωσαν το συνδρομητι­κό κανάλι του ομίλου ΟΤΕ για όλα τα νέα δεδομένα που μπορούν να εφαρμοστού­ν στο μοντέλο της κεντρικής διαχείριση­ς, ενώ τους παραχώρησα­ν λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την αξία του ελληνικού πρωταθλήμα­τος. Από τα όσα διέρρευσαν, οι άνθρωποι της Cosmote TV άκουσαν με προσοχή τις εισηγήσεις

Για των μελών του συνεταιρισ­μού και δεν έκρυψαν ότι αυτά που άκουσαν τους προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Πάνω σε αυτή τη βάση θα ακολουθήσο­υν κι άλλες επαφές στο άμεσο μέλλον και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστε­ί. Το ενδιαφέρον του συνδρομητι­κού καναλιού, πάντως, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήμα­τος δεν είναι τωρινό, αλλά έχει εκφραστεί εδώ και αρκετό καιρό.

Λίγη ώρα αφότου είδε το φως της δημοσιότητ­ας η είδηση για τη χθεσινή συνάντηση μελών της Σούπερ Λίγκας με στελέχη της Cosmote TV, εκδηλώθηκε και η πρώτη αντίδραση από το κανάλι της NOVA. Όπως αποκάλυψαν πηγές προσκείμεν­ες στο κανάλι της Κάντζας, υπάρχει ήδη συμφωνία με οκτώ ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, εκ των οποίων οι έξι έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση, ενώ με άλλες δύο οι διαπραγματ­εύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Εξυπακούετ­αι ότι εάν τα πράγματα έχουν όντως έτσι, τότε αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα με την Cosmote TV. Στελέχη της NOVA, μάλιστα, υποστήριξα­ν ότι ίσως και την προσεχή εβδομάδα να είναι σε θέση να προβούν και στις σχετικές ανακοινώσε­ις.

[SID:11751507]

 ??  ?? διμερείς συμφωνίες με οκτώ ΠΑΕ έκανε λόγο η πλευρά της NOVA μετά τη χθεσινή διευρευνητ­ική επαφή μεταξύ στελεχών της Σούπερ Λίγκας και της Cosmote TV.
διμερείς συμφωνίες με οκτώ ΠΑΕ έκανε λόγο η πλευρά της NOVA μετά τη χθεσινή διευρευνητ­ική επαφή μεταξύ στελεχών της Σούπερ Λίγκας και της Cosmote TV.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece