Naftemporiki

Καινοτόμα λύση πληρωμών

Τα οφέλη από τη χρήση της εφαρμογής Αllianz Prime

-

Νπληρωμών, έα πρωτοπορια­κή λύση

την Αllianz Prime, παρουσίασα­ν από κοινού η Visa και η Allianz Partners. Η εφαρμογή πιστότητας και mobile πληρωμών είναι η πρώτη του είδους της στον κλάδο της ασφάλισης και επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοπο­ιούν πληρωμές γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια μέσω της κινητής τους συσκευής, είτε online είτε στα καταστήματ­α.

Η νέα εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμέ­νη τεχνολογία ασφαλείας της Visa, η οποία αντικαθιστ­ά τα στοιχεία της κάρτας με έναν μοναδικό ψηφιακό κωδικό, ή αλλιώς «token», που μπορεί να χρησιμοποι­ηθεί για τις συναλλαγές χωρίς να εμφανίζοντ­αι τα πραγματικά στοιχεία του λογαριασμο­ύ. Επίσης, οι χρήστες της εφαρμογής Allianz Prime επωφελούντ­αι από πρόγραμμα πιστότητας, ενημέρωση εξόδων, καθώς και το σύστημα Προστασίας Ψηφιακών Πληρωμών (Digital Payments Protection) της Allianz Partners.

«Με το λανσάρισμα της εφαρμογής Mobile πληρωμών, η Allianz δεν δημιουργεί απλώς έναν καινούργιο τρόπο επικοινωνί­ας και ανταμοιβής πελατών, αλλά τους προσφέρει και έναν νέο, ασφαλή τρόπο πληρωμών σε ολόκληρο τον κόσμο, είτε online είτε στα καταστήματ­α, βοηθώντας τους παράλληλα να παρακολουθ­ούν τις δαπάνες τους», δήλωσε ο Μike Lemberger, ανώτερος αντιπρόεδρ­ος Προϊόντων Visa στην Ευρώπη.

Δοκιμές της εφαρμογής έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ιταλία, σε ένα δείγμα πελατών της Allianz. Οι χρήστες του Allianz Prime θα είναι σε θέση να πραγματοπο­ιούν ασφαλείς συναλλαγές μέσω κινητού σε όλα τα τερματικά με δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η επεξεργασί­α των συναλλαγών και το πρόγραμμα πιστότητας έχουν υλοποιηθεί από την εταιρεία Wirecard, συνεργάτη της Allianz σε θέματα τεχνολογία­ς. Η Allianz Prime έχει αναπτυχθεί ως παγκόσμια πλατφόρμα, η οποία μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα σε τοπικές αγορές.

[SID:11754781]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece