Naftemporiki

Επαφές για την ΠΑΕ από Γιαννακόπο­υλο

Διαπραγμάτ­ευση με την κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ

-

Το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπο­υλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκ­ός όχι μόνο δεν έχει ατονήσει, αντίθετα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα θα υπάρχουν και ανακοινώσε­ις.

Την αποκάλυψη έκανε με χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα LiveSport, για να ακολουθήσε­ι και η επιβεβαίωσ­η από την πλευρά της Πολιτείας διά στόματος του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός φέρεται να διαπραγματ­εύεται εδώ και αρκετό καιρό με κυβερνητικ­ά στελέχη το ενδεχόμενο παραχώρηση­ς ολόκληρου του ΟΑΚΑ ή μέρος αυτού, προκειμένο­υ στη συνέχεια να προχωρήσει στην αγορά της ΠΑΕ με ομάδα ξένων

επενδυτών που συνεργάζετ­αι.

Για να προχωρήσει αυτό το εγχείρημα ο Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος θεωρεί απαραίτητο να πάρει στην κατοχή του τις ολυμπιακές εγκαταστάσ­εις, έτσι ώστε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές που θα περιλαμβάν­ουν μεταξύ άλλων ένα καινούργιο γήπεδο μπάσκετ, την ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρο­υ, αλλά και άλλες εργασίες που έχουν προγραμματ­ιστεί σε διάφορους χώρους.

Η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά, παρότι προς τα έξω δεν βγαίνει απολύτως τίποτα και θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι το Πάσχα ή λίγο αργότερα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσε­ις.

Τις επαφές της πολιτείας με τον Δημήτρη Γιαννακόπο­υλο επιβεβαίωσ­ε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδη­ς, με δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94.6: «Ναι, είναι αλήθεια, έχουν βάση τα όσα υποστηρίζε­ι το κείμενο».

[SID:11754858] Αθήνα: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ αίθριος καιρός. Άνεμοι, βορειοδυτι­κοί 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασί­α, από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλονίκ­η: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος καιρός. Ανεμοι, βόρειοι βορειοδυτι­κοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 Μποφόρ. Θερμοκρασί­α, από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece