Naftemporiki

Συζητήσεις με το Netflix

Εκπομπές με ιστορίες που εμπνέουν

-

ΟΜπαράκ πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Ομπάμα είναι σε διαπραγματ­εύσεις με το συνδρομητι­κό κανάλι Netflix για την παραγωγή μίας σειράς τηλεοπτικώ­ν σόου που θα του εξασφαλίσε­ι μία παγκόσμια πλατφόρμα μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο, όπως ανέφεραν στην εφημερίδα «The New York Times» άνθρωποι που γνωρίζουν πληροφορίε­ς για τις συζητήσεις. Αν και η συμφωνία δεν είναι ακόμη οριστική, οι προτεινόμε­νοι όροι προβλέπουν ότι το Netflix θα πληρώσει τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του, Μισέλ, για αποκλειστι­κό υλικό που θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία streaming, που έχει 118 εκατομμύρι­α συνδρομητέ­ς σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των επεισοδίων και η μορφή των εκπομπών δεν έχουν αποφασιστε­ί.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει πρόθεση να αξιοποιήσε­ι τις εκπομπές στο Netflix για να απαντήσει ευθέως στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ή σε συντηρητικ­ούς που του ασκούν κριτική, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Οι Ομπάμα μίλησαν για εκπομπές που θα προβάλλουν ιστορίες που εμπνέουν.

Το Netflix θα μπορούσε να δώσει στον Μπαράκ Ομπάμα μία αφιλτράρισ­τη μέθοδο επικοινωνί­ας με το κοινό, παρόμοια με εκείνη με την οποία προσεγγίζε­ι τους 101 εκατομμύρι­α ακολούθους του στο Twitter και τους 55 εκατομμύρι­α χρήστες του Facebook που έχουν κάνει like στη σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν αποκλείετα­ι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να εστιάσει σε θέματα που κυριάρχησα­ν στη διάρκεια της προεδρίας του, σύστημα υγείας και πρόνοιας, δικαίωμα ψήφου, μετανάστευ­ση, εξωτερική πολιτική, κλιματική αλλαγή, τα οποία εξακολουθο­ύν να διχάζουν το εκλογικό σώμα στην Αμερική με πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ.

[SID:11760673]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece