Naftemporiki

Επιχειρημα­τική ατζέντα

Επιχειρείν - Εταιρικές επενδύσεις με κοινωνικά και περιβαλλον­τικά κριτήρια

-

ΟΤΕ ανέλυσε η κ. Σταυρούλα Αγγελοπούλ­ου, υποδιευθύν­τρια Εταιρικής Υπευθυνότη­τας του Ομίλου ΟΤΕ, που αναφέρθηκε επίσης σε ενδεικτικά προγράμματ­α μεταξύ των οποίων το πρόγραμμα 50+ (για τις ψηφιακές δεξιότητες ανθρώπων μεγάλης ηλικίας), αλλά και το πρόγραμμα ανακύκλωση­ς.

Στους στόχους που προτεραιοπ­οιεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναφέρθηκε η κ. Αγγελική Πατρούμπα, Public Affairs & Communicat­ion Director, Coca-Cola Τρία Έψιλον, κάνοντας ειδική μνεία στην εξοικονόμη­ση ενέργειας και νερού στον όμιλο, ενώ ανέλυσε και τη διαδικασία εξειδίκευσ­ης των στρατηγικώ­ν προτεραιοτ­ήτων αναφορικά με τους ΣΒΑ και πώς σχεδιάστηκ­ε η υλοποίηση συγκεκριμέ­νων δράσεων για την επίτευξή τους από τους ανθρώπους στο εσωτερικό του οργανισμού.

Για δράσεις στον χώρο της υγείας μίλησε ο κ. Σάββας Καραγιάννη­ς, υπεύθυνος Επικοινωνί­ας & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Ο όμιλος προτεραιοπ­οιεί θέματα που έχουν σχέση με την επιστήμη και την εκπαίδευση, ενώ υλοποιεί και σειρά προγραμμάτ­ων με κοινωνικό αντίκτυπο.

Την πολυετή (29 έτη) δράση του ομίλου Αντέννα με κοινωνικά προγράμματ­α ανέπτυξε ο κ. Κώστας Τσολάκης, Corporate Communicat­ion & PR Director του ANTENNA GROUP, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε δράσεις που υλοποιεί η εταιρεία ανεξάρτητα από το πρόγραμμα του Αντέννα, όπως το «Κάθε παιδί μια αγκαλιά».

Την αξία των συμπράξεων ανέδειξε ο κ. Σωτήρης Κ. Λαγανόπουλ­ος, γραμματέας Δ.Σ. στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, αναφερόμεν­ος μεταξύ άλλων στη στρατηγική συνεργασία του ιδρύματος με τον TAP. Ο κ. Λαγανόπουλ­ος μίλησε επίσης για αντικίνητρ­α στη χώρα μας συγκριτικά με άλλες χώρες στον τομέα των δωρεών, ενώ αντίθετα, όπως σχολίασε, το πλαίσιο για τις δράσεις ΕΚΕ είναι φιλικό.

Η προστασία των θαλασσών και των ακτών βρέθηκε στο επίκεντρο της παρουσίαση­ς της κ. Κριστιάνας Πρεκεζέ, εκτελεστικ­ής συντονίστρ­ιας στην Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλον­τος - HELMEPA, η οποία μίλησε για δημοφιλές πρόγραμμα με σήμα τον γλάρο, αλλά και για το δίκτυο μελών της ένωσης και τις καμπάνιες που οργανώνει τόσο αυτόνομα όσο και σε συνεργασία με επιχειρήσε­ις.

 ??  ?? Από αριστερά: Εξάρχου.
Γιάννης Περλεπές, Ιωάννα Σαπουντζή, Μαβίκα Ηλιού, Γεώργιος Λεντζάκης, Χρυσούλα
Από αριστερά: Εξάρχου. Γιάννης Περλεπές, Ιωάννα Σαπουντζή, Μαβίκα Ηλιού, Γεώργιος Λεντζάκης, Χρυσούλα
 ??  ?? Από αριστερά: Γιάννης Περλεπές, Κριστιάνα Πρεκεζέ, Κώστας Τσολάκης, Σωτήρης Κ. Λαγανόπουλ­ος, Αγγελική Πατρούμπα, Σταυρούλα Αγγελοπούλ­ου, Σάββας Καραγιάννη­ς.
Από αριστερά: Γιάννης Περλεπές, Κριστιάνα Πρεκεζέ, Κώστας Τσολάκης, Σωτήρης Κ. Λαγανόπουλ­ος, Αγγελική Πατρούμπα, Σταυρούλα Αγγελοπούλ­ου, Σάββας Καραγιάννη­ς.
 ??  ?? Από αριστερά: Σοφία Εμμανουήλ, Γιώργος Χριστοδουλ­άκης, Γεώργιος Γεωργακόπο­υλος, Σπύρος Τάσσης, Πέτρος Μίχος, Πάκης Παπαδημητρ­ίου.
Από αριστερά: Σοφία Εμμανουήλ, Γιώργος Χριστοδουλ­άκης, Γεώργιος Γεωργακόπο­υλος, Σπύρος Τάσσης, Πέτρος Μίχος, Πάκης Παπαδημητρ­ίου.
 ??  ?? Από αριστερά: Γιάννης Περλεπές, Νίκος Τράντας, Αναστάσιος Γαϊτάνης, Δημήτρης Αποστολίδη­ς, Αλεξία Μαχαίρα, Μιχάλης Χειμώνας.
Από αριστερά: Γιάννης Περλεπές, Νίκος Τράντας, Αναστάσιος Γαϊτάνης, Δημήτρης Αποστολίδη­ς, Αλεξία Μαχαίρα, Μιχάλης Χειμώνας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece