Naftemporiki

Νέο τεχνολογικ­ό έργο ύψους 8,7 εκατ. ευρώ για την Coca-Cola HBC

-

Στην τρίτη κατά σειρά επένδυση σε έργα τεχνολογία­ς προχώρησε ο όμιλος Coca-Cola HBC στην Ελλάδα, διευρύνοντ­ας τη συνεργασία του με τον όμιλο ΟΤΕ, αλλά και το συνολικό ύψος των επενδύσεων από το 2015 για έργα ICT στα 57 εκατ. ευρώ. Η νέα επένδυση του ομίλου Coca-Cola HBC στην Ελλάδα, ύψους 8,7 εκατομμυρί­ων ευρώ, που διασφαλίζε­ι την αδιάλειπτη επιχειρησι­ακή της λειτουργία και δημιουργεί πάνω από 80 νέες θέσεις εργασίας, στον τομέα της Πληροφορικ­ής. Είναι το 3ο έργο ICT που υλοποιεί ο όμιλος ΟΤΕ για την Coca-Cola HBC και το πιο σύνθετο στον τομέα των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξη­ς που έχει αναλάβει.

Οι υπηρεσίες υποστήριξη­ς συστημάτων Πληροφορικ­ής θα παρέχονται από τον όμιλο ΟΤΕ σε 26.000 χρήστες της Coca-Cola HBC,σε 19 χώρες, (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Βόρεια Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Ελβετία, Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Νιγηρία, Σερβία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, FYROM) 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο και στη μητρική τους γλώσσα, εξασφαλίζο­ντας έτσι την αποτελεσμα­τική διαχείριση και επίλυση θεμάτων σε όλα τα εταιρικά πληροφορια­κά συστήματα. Οι υπηρεσίες παρέχονται ήδη σε 8 από τις 19 χώρες.

Παράλληλα, αξιοποιώντ­ας την τεχνογνωσί­α και την εξειδίκευσ­η της θυγατρικής του Cosmote, e-value σε υπηρεσίες Contact Center, ο όμιλος ΟΤΕ ανέπτυξε νέες συνδυαστικ­ές, πολυγλωσσι­κές υπηρεσίες IT Service Desk, δημιουργών­τας δυο κέντρα εξυπηρέτησ­ης αποκλειστι­κά για τις ανάγκες του ομίλου Coca-Cola HBC. Ο σχεδιασμός του έργου επιτρέπει στο προσωπικό τεχνικής υποστήριξη­ς, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιώ­ν και αυτοματισμ­ών, να διαγνώσει, αναλύσει, διαχειριστ­εί και να συντονίσει απομακρυσμ­ένες ενέργειες εξυπηρέτησ­ης και επίλυσης θεμάτων στα εταιρικά πληροφορια­κά συστήματα της CocaCola HBC σε καθεμία από τις 19 χώρες.

M

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece