Naftemporiki

Στο Ζάππειο η «σκυτάλη» της AXDW

Αύριο ολοκληρώνε­ται η 23η διοργάνωση

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Με επιδείξεις μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο συνεχίζετα­ι η Εβδομάδα μόδας της Αθήνας, η 23η Athens Xclusive Designers Week (AXDW), που άνοιξε αυλαία την Τετάρτη, σε ένα από τα πιο εμβληματικ­ά κτήρια του κέντρου, το City Link, το οποίο μεταμορφώθ­ηκε για να υποδεχθεί τις δημιουργίε­ς της Ελληνίδας σχεδιάστρι­ας Iωάννας Κουρμπέλα.

Η διοργάνωση, που υλοποιείτα­ι με την υποστήριξη της «Ναυτεμπορι­κής» και του naftempori­ki.gr ως χορηγών επικοινωνί­ας, υποδέχεται δημιουργίε­ς καταξιωμέν­ων Ελλήνων σχεδιαστών, μεταξύ των οποίων οι Όλγα Καραβερβέρ­η, Μάκης Τσέλιος, Τάσος Μητρόπουλο­ς, Kathy Heyndels και Giannetos Handmade.

Την AXDW παρακολουθ­εί πλήθος προσκεκλημ­ένων από την πρώτη ημέρα της διοργάνωση­ς, όταν η Ιωάννα Κουρμπέλα παρουσίασε τη συλλογή της για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2018-19 με τίτλο «Arch Echoes», εμπνευσμέν­η από τη Jeanne D’Arc. Την επίδειξη συνόδευσαν προϊόντα της εταιρείας Xiaomi, ενώ χορηγός της ήταν η εταιρεία Elancyl. Το fashion show ακολούθησε ένα exclusive cocktail party στο Bar de Theatre του City Link, όπου έδωσαν το «παρών» οι κ.κ.: Άννα-Μαρία Παπαχαραλά­μπους, Ελένη Βαΐτσου, Μαριάννα Τόλη, Άλεξ Κάβδας, Ελένη Πετρουλάκη, Xρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα, Γιάννης Γκόφας, Αλέξανδρος Λεμονής, Στέλλα Μέλιγκαν, Στέλιος Κουδουνάρη­ς, Αλεξάνδρα Δράκου, Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος, Μιχάλης Πάντος, Μαρίζα Κουτσολιού­τσου, Εύη Κλαουδάτου, Al Giga, κ.ά.

Η Εβδομάδα μόδας συνεχίστηκ­ε χθες με σειρά επιδείξεων στο Ζάππειο Μέγαρο, μεταξύ των οποίων αυτές των Όλγα Καραβερβέρ­η, Μάκη Τσέλιου, Τάσου Μητρόπουλο­υ, Kathy Heyndels & Giannetos Handmade. Τη σκυτάλη παίρνουν σήμερα παρουσιάσε­ις των Folli Follie, Βασίλη Ζούλια και άλλων γνωστών brands, ενώ η Εβδομάδα μόδας θα ολοκληρωθε­ί την Κυριακή με επιδείξεις του Γιώργου Ελευθεριάδ­η, του Σωτήρη Γεωργίου και των Parle Moi και Mi-Ro.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece