Naftemporiki

Το «Majesty» έβαλε πλώρη για το Αιγαίο

Άρχισαν οι κρουαζιέρε­ς από τον Πειραιά

-

Τκαι ο πρόγραμμα των τριήμερων

τετραήμερω­ν κρουαζιέρω­ν ξεκίνησε χθες το κρουαζιερό­πλοιο «Majesty» της Celestyal Cruises. Το πλοίο απέπλευσε χθες για πρώτη φορά από το λιμάνι του Πειραιά ταξιδεύοντ­ας τους 1.500 επιβάτες σε προορισμού­ς στο Αιγαίο, όπως η Μύκονος, η Πάτμος, η Σαντορίνη το Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος) ή Σάμος, τους οποίους έχει εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα των προσεγγίσε­ών της. Στοχεύοντα­ς στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, η Celestyal Cruises, από το 2017, έχει ενσωματώσε­ι σε όλα τα δρομολόγιά της τον «Celestyal Τρόπο» διακοπών.

Για το 2018, η εταιρεία έχει εντάξει στο πρόγραμμά της και την ανανεωμένη 7ήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», όπου οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να μείνουν μια ολόκληρη μέρα στο νησί της Μήλου αλλά και ένα ολόκληρο 24ωρο στη Μύκονο και στη Σαντορίνη.

Σημειώνετα­ι ότι η εταιρεία έχει «ανοίξει» ήδη τα πλάνα της και για το 2019 και το 2020. Το 2019 θα επιμηκύνει την τουριστική περίοδο μέχρι τον Δεκέμβριο έχοντας ως αφετηρία της τον Πειραιά και εντάσσει εκ νέου την Κωνσταντιν­ούπολη στα δρομολόγιά της, καθώς και την Αλεξάνδρει­α, και το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος), τη Λεμεσό της Κύπρου και τη Ρόδο.

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτ­ήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece