Naftemporiki

Μήνυμα προσήλωσης στην ανανέωση της Ν.Δ.

Επισημάνσε­ις σε 40 νέα πρόσωπα που επελέγησαν μέσω του μητρώου στελεχών

-

ην προσήλωσή του στην αναΤνέωση

της Ν.Δ., σε πείσμα της εσωκομματι­κής, αλλά και γενικότερη­ς καχυποψίας, εξέφρασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντησή του με 40 νέα πρόσωπα που επελέγησαν μέσω του μητρώου στελεχών.

«Πήρα ένα ρίσκο με το μητρώο στελεχών, να πείσω ένα καχύποπτο κόμμα και μία καχύποπτη κοινωνία, ότι τα κόμματα μπορούν να αλλάξουν και να ανανεωθούν εφόσον ζητήσουν από τους πολίτες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη χώρα και στο κόμμα με ένα διαφορετικ­ό πλαίσιο και μία διαφορετικ­ή λογική» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμεν­ος στο σχέδιό του για την ανανέωση του κόμματος. Διαβεβαίωσ­ε, δε, ότι θα εξακολουθή­σει να αγωνίζεται για την επιβολή της αρχής της αξιοκρατία­ς.

Εξαπέλυσε, όμως, και νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «έφοδο του λαϊκισμού». Ανέφερε δε ότι «καθώς σιγά σιγά πηγαίνουμε προς τις εθνικές εκλογές» θα γίνεται όλο και πιο επιβεβλημέ­νη η ανάγκη να εκφράσει η Ν.Δ. περισσότερ­ο θετικό λόγο «με πρόσωπα τα οποία είναι φρέσκα» και «άφθαρτα».

Γεωργιάδης με Καραμανλή

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργ­ό Κώστα Καραμανλή είχε χθες το μεσημέρι ο αντιπρόεδρ­ος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρ­ος της αξιωματική­ς αντιπολίτε­υσης έπειτα από δική του πρωτοβουλί­α επισκέφθηκ­ε τον πρώην πρωθυπουργ­ό στο γραφείο του στην Παναγή Κυριακού, όπου συζήτησαν για θέματα της επικαιρότη­τας. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του κ. Γεωργιάδη, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε «ταύτιση απόψεων».

Η συνομιλία των δύο πολιτικών είχε διάρκεια μίας ώρας και πραγματοπο­ιήθηκε αφού έπεσαν οι τόνοι από το αίτημα «καραμανλικ­ών» στελεχών για απομάκρυνσ­η του κ. Γεωργιάδη από την αντιπροεδρ­ία μέχρι να ξεκαθαριστ­εί το θέμα της ενδεχόμενη­ς εμπλοκής του στην υπόθεση Novartis.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece