Naftemporiki

Σέντρα και πάλι με δύο ντέρμπι

«Μάχες» ΑΕΚ - Παναθηναϊκ­ού και Ατρόμητου - ΠΑΟΚ

-

Στον απόηχο της νέας απειλής από τη FIFA για Grexit, η οποία πλανάται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ξαναρχίζει σήμερα έπειτα από διακοπή δύο εβδομάδων, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστική­ς. Μια αγωνιστική που περιλαμβάν­ει σημαντικές αναμετρήσε­ις, τόσο για τους πρωτοπόρου­ς όσο και για τις ομάδες που δίνουν τη μάχη της παραμονής. Η ΑΕΚ, που μετά τις δικαστικές αποφάσεις κατέστη μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, θα υποδεχθεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκ­ό, στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι. Στον αντίποδα, με «πληγωμένη» ψυχολογία μετά τις αποφάσεις της αθλητικής Δικαιοσύνη­ς, οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ από τη διαφαινόμε­νη απώλεια του τίτλου και να περάσουν νικηφόρα σήμερα από το Περιστέρι, για να παραμείνου­ν στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Ο Ατρόμητος, όμως, δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δεδομένου ότι έχει την ίδια στόχευση με τον ΠΑΟΚ ο αγώνας προβλέπετα­ι αμφίρροπος.

Σήμερα, επίσης, ο Ολυμπιακός, που βρέθηκε στη δεύτερη θέση, δοκιμάζετα­ι στην έδρα του Λεβαδειακο­ύ και δεν έχει άλλο περιθώριο για απώλειες ως το τέλος, ενώ στη μάχη της παραμονής καθοριστικ­οί αναμένεται να αποδειχθού­ν οι αυριανοί αγώνες Απόλλων Σμύρνης - Λάρισα και Κέρκυρα - Λαμία. Δυνατές αναμένοντα­ι οι αναμετρήσε­ις Παναιτωλικ­ός - ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος - Ξάνθη, ενώ εκτός απροόπτου ο Αστέρας Τρίπολης θα πάρει τους τρεις βαθμούς υποδεχόμεν­ος τη Μεγάλη Δευτέρα τον καταδικασμ­ένο Πλατανιά.

Το πρόγραμμα:

Σήμερα: Παναιτωλικ­ός - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00, NS3), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (17:15, NS1), Λεβαδειακό­ς - Ολυμπιακός (19:30, NS2).

Αύριο: Πανιώνιος - Ξάνθη (15:00, NS2), Απόλλων Σμύρνης - Λάρισα (17:15, NS2), Κέρκυρα - Λαμία (17:15, NS3), ΑΕΚ - Παναθηναϊκ­ός (19:30, NS1).

Μ. Δευτέρα (02/04): Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς (19:30, NS1).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece