Naftemporiki

Κιτρινόμαυ­ρο «πάρτι»

Πρωταθλήτρ­ια η ΑΕΚ εν αναμονή της έφεσης

-

Τη δευτεροβάθ­μια απόφαση της επιτροπής εφέσεων για την τύχη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ περιμένουν οι «κιτρινόμαυ­ροι» για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητέ­ς Ελλάδας για 12η φορά στην ιστορία τους.

Δύο... στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν (28η αγωνιστική), η Ένωση με τη νίκη επί του Λεβαδειακο­ύ στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-0, ξέφυγε με 8 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην άδεια Τούμπα επιβλήθηκε της Ξάνθης με 2-1.

Το δεύτερο «εισιτήριο» για το Champions League φαίνεται να «κλειδώνει» ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του επί της Ξάνθης και την ήττα του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης με (1-0), ο οποίος πήρε «τρίποντο» παραμονής στη Super League και μαθηματικά. Οι «ερυθρόλευκ­οι», όπως όλα δείχνουν, θα περιοριστο­ύν στην 3η θέση και την επόμενη σεζόν θα δώσουν τη μάχη για να μπουν στους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκ­ός με εξαιρετική εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου, ο οποίος απώλεσε τις τελευταίες ελπίδες του για έξοδο στο Europa League.

Πολύ εύκολο απόγευμα είχε και ο Ατρόμητος επικρατώντ­ας του υποβιβασμέ­νου Πλατανιά 4-1 στο Περιστέρι. Σημειώνετα­ι ότι ο Ατρόμητος έχει ήδη εξασφαλίσε­ι την ευρωπαϊκή του έξοδο για 6η φορά στην ιστορία του.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα που θα ακολουθήσε­ι τον Πλατανιά στη Football League, δεν ξεκαθάρισε τίποτα, μετά τις ήττες της Κέρκυρας (εντός από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-3) και της Λαμίας (εκτός από τον Παναιτωλικ­ό με 0-1).

Χωρίς νικητή και γκολ τελείωσε το ματς στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΑΕΛ (0-0).

πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece