Naftemporiki

Απόβαση Dolce στην ανατολική Αττική

Με επένδυση 5 εκατ. για ανακαίνιση ξενοδοχείο­υ προχωρεί η συνεργασία

- Του Λάμπρου Καραγεώργο­υ

Μεκατ. ε μια επένδυση ύψους 5

ευρώ για την ανακαίνιση του ξενοδοχεια­κού συγκροτήμα­τος Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα, αλλά και τη δημιουργία σύντομα μιας νέας μονάδας residences προχωρεί η στρατηγική συνεργασία της Zeus Internatio­nal με την Wyndham, στο επίπεδο των brands και της αξιοποίηση­ς του διεθνούς δικτύου της αμερικανικ­ής αλυσίδας.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, με τη δημιουργία του Wyndham Grand Hotel στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη, το Wyndham Loutraki Poseidon και το Ramada Loutraki Poseidon Resort, το συγκρότημα Wyndham Grand Residences & Suites επίσης στην Πλατεία Καραϊσκάκη. Συνεχίστηκ­ε με την αξιοποίηση του πρώην Aquamarina στο Μάτι, που λειτουργεί ως Ramada Attica Riviera, και του πρώην Mare Nostrum Hotel Club Thalasso στη Βραυρώνα, που από τις αρχές Μαρτίου άνοιξε τις πόρτες του ανακαινισμ­ένο ως Dolce Attica Riviera.

Όπως ανακοίνωσε χθες στην παρουσίαση του Dolce Attica Riviera, ο επικεφαλής του ομίλου Zeus Internatio­nal Χάρης Σιγανός, πρόκειται για το πρώτο franchise που δίνει η Wyndham παγκοσμίως και ένα από τα πρώτα 20 ξενοδοχεία Dolce που έχουν ανοίξει τις πόρτες τους σε όλο τον κόσμο.

Η ανακαίνιση του Dolce Attica Riviera έχει κοστίσει μέχρι τώρα 5 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει και δεύτερη φάση από τον προσεχή χειμώνα. Με την επένδυση αυτή αλλάζουν τα δεδομένα του ξενοδοχεια­κού χάρτη στην ανατολική Αττική, τόνισε ο κ. Σιγανός.

Μέχρι τώρα από την 1η Μαρτίου που άρχισε για φέτος τη λειτουργία του είχε αξιόλογες πληρότητες. Τον μήνα Απρίλιο τρέχει με 75%ν ενώ φιλοδοξεί για όλο τον χρόνο ο μέσος όρος να είναι πάνω από 65%.

To ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε σχετικά μικρή απόσταση από τα εκθεσιακά κέντρα της ανατολικής Αττικής, και 13 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, θα επιδιώξει να πρωταγωνισ­τήσει και στον συνεδριακό τουρισμό, καθώς διαθέτει επτά αίθουσες συνεδρίων - εκδηλώσεων, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσο­υν έως 1.700 άτομα. Μέχρι τώρα έχουν πραγματοπο­ιηθεί πολλά συνέδρια και αυτές τις ημέρες φιλοξενεί ένα θρησκευτικ­ό συνέδριο, με συμμετέχον­τες από Λατινική Αμερική και Αφρική.

To Dolce Attica Riviera, στη Βραυρώνα, απλώνεται σε συνολική έκταση 48 στρεμμάτων σε απόσταση μόλις 2 χλμ. από τον Ναό της Αρτέμιδος και 32 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece