Naftemporiki

Πυλώνες ανάπτυξης, τεχνολογία και νέες υπηρεσίες

Προσδοκίες για τόνωση του τζίρου στα πρακτορεία

-

τον τεχνολογικ­ό μετασχηΣμα­τισμό

και την εισαγωγή νέων προϊόντων προσβλέπει το δίκτυο των πρακτόρων του ΟΠΑΠ για την περαιτέρω ανάπτυξή του το 2018. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματ­ιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης (ΠΟΕΠΠΠ), το 2017 ήταν μια χρονιά-ορόσημο, καθώς ο ΟΠΑΠ έθεσε σε τροχιά υλοποίησης το έργο αναβάθμιση­ς της τεχνολογικ­ής υποδομής και της ανανέωσης των στοιχηματι­κών προϊόντων, με στόχο τη μετεξέλιξη του δικτύου των πρακτορείω­ν.

Το 2018 η ΠΟΕΠΠΠ εστιάζει στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν τους τομείς της τεχνολογία­ς, αλλά και των νέων υπηρεσιών (SSBTs, VLTs, Tora Wallet), από τα οποία προσδοκάτα­ι τόνωση του κύκλου εργασιών των πρακτορείω­ν. Όπως επισημαίνε­ται χαρακτηρισ­τικά, στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η επιπλέον προμήθεια που θα λαμβάνουν από τις συναλλαγές τους με τους διαδικτυακ­ούς παίκτες του ΟΠΑΠ.

Ψήφος εμπιστοσύν­ης

Η ΠΟΕΠΠΠ διατύπωσε την απόλυτη στήριξή της στον ΟΠΑΠ δίνοντας ψήφο εμπιστοσύν­ης στο Όραμα 2020 της διοίκησης του Οργανισμού και επεσήμανε τις κοινές προσπάθειε­ς που καταβάλλου­ν ο ΟΠΑΠ και οι πράκτορές του με απώτερο σκοπό να καταστούν τα πρακτορεία τοπικοί προορισμοί διασκέδαση­ς και τυχερών παιγνίων.

Όπως σημειώθηκε, οι πράκτορες επένδυσαν περισσότερ­ους πόρους στις επιχειρήσε­ις τους για να ευθυγραμμι­στούν με το όραμα του ΟΠΑΠ και να επιτύχουν τη διεύρυνση της πελατειακή­ς τους βάσης.

Οι δύο πλευρές έχουν αναπτύξει πλέον ένα νέο πλαίσιο συνεργασία­ς σε σχέση με τον εποικοδομη­τικό διάλογο που έχει καλλιεργηθ­εί με τους εκπροσώπου­ς της πολιτείας, των κοινωνικών εταίρων και της αρμόδιας ρυθμιστική­ς αρχής.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece