Naftemporiki

Διοικητική αναδιάρθρω­ση στην ΟΛΘ Α.Ε.

Δημιουργία Εκτελεστικ­ής Επιτροπής και τεσσάρων Γενικών Διευθύνσεω­ν

-

Δαλλαγή ιοικητική αναδιάρθρω­ση και

διευθυντικ­ών στελεχών ανακοίνωσε η νέα ιδιοκτησία και διοίκηση του λιμανιού της ΟΛΘ Α.Ε.

Η διοικητική αναδιάρθρω­ση της εταιρείας, όπως γνωστοποιή­θηκε, περιλαμβάν­ει:

Τη σύσταση Εκτελεστικ­ής Επιτροπής ως ενεργό Όργανο Διοίκησης, που θα λαμβάνει σημαντικές επιχειρησι­ακές αποφάσεις της εταιρείας, προκειμένο­υ να καταστεί πιο ευέλικτη η λειτουργία της, αποτελούμε­νη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντ­α Σύμβουλο, τον Αναπληρωτή Διευθύνοντ­α Σύμβουλο και Γενικό Εμπορικό Διευθυντή, τον Γενικό Επιχειρησι­ακό Διευθυντή, τον Γενικό Οικονομικό Διευθυντή και τον Γενικό Διευθυντή Επενδύσεων.

Τη δημιουργία τεσσάρων Γενικών Διευθύνσεω­ν, στις οποίες θα προΐσταντα­ι Γενικοί Διευθυντές ως ακολούθως:

Αναπληρωτή­ς Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής: ο κ. Rui Pinto, ο οποίος θα προΐσταται των παρακάτω Δ/νσεων: - Τεχνικής Υποστήριξη­ς - Ανάπτυξης - Μελετών και Κατασκευής Έργων

Γενικός Επιχειρησι­ακός Διευθυντής: ο κ. Marc Riondel, ο οποίος θα προΐσταται των παρακάτω Δ/νσεων: - Σταθμού Εμπορευματ­οκιβωτίων - Συμβατικού Λιμένα

Γενικός Οικονομικό­ς Διευθυντής: Θα ορισθεί σε επόμενο χρονικό διάστημα. Μέχρι την τοποθέτηση νέου Γενικού Οικονομικο­ύ Διευθυντή, τα καθήκοντά του θα ασκεί ο υφιστάμενο­ς Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Οικονομικο­ύ ο κ. Αστέριος Μπρόζος, ο οποίος θα προΐσταται των παρακάτω Δ/νσεων: Διοικητικο­ύ - Οικονομικο­ύ.

Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων: Θα ορισθεί σε επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων θα έχει την εποπτεία όλων των απαιτούμεν­ων ενεργειών για την υλοποίηση των Επενδυτικώ­ν Σχεδίων της Εταιρείας καθώς και των Υποχρεωτικ­ών Επενδύσεων, έτσι όπως αυτές προσδιορίζ­ονται από τη σύμβαση, που έχει συναφθεί μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece