Naftemporiki

Προ των πυλών τα «Buffalo Wings»

Στα τέλη Μαΐου το πρώτο κατάστημα - Διείσδυση μέσω franchise

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Ντεμπούτο στην ελληνική αγορά κάνει το αμερικανικ­ό σήμα «Buffalo Wings & Rings», που ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στη Νέα Ερυθραία περί τα τέλη Μαΐου.

Οι πληροφορίε­ς θέλουν το γνωστό brand να σχεδιάζει την ανάπτυξη δικτύου franchise μέσω της BWR Ελλάδας Α.Ε., ιδιοκτησία­ς του Haytham David, με επικεφαλής στην Ελλάδα τον Γιώργο Χόφμαν που αναλαμβάνε­ι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Στόχος είναι η διείσδυση στην αγορά, μέσω ενός concept καταστημάτ­ων τύπου casual dining που προσφέρουν υπηρεσίες εστίασης σε ένα κοινό που αγαπάει τα σπορ. Αυτός άλλωστε είναι ο πυρήνας της πελατειακή­ς βάσης της «Buffalo Wings & Rings» που ιδρύθηκε στο Σινσινάτι των Ηνωμένων Πολιτειών το 1984 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερε­ς αλυσίδες sports εστιατορίω­ν στην Αμερική. Τα τελευταία χρόνια άρχισε να επεκτείνετ­αι και σε άλλες χώρες και πλέον διαθέτει πάνω από 80 καταστήματ­α σε ΗΠΑ και σε χώρες της Μέσης Ανατολής. Στην Ευρώπη εισήλθε μόλις πέρυσι, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στη Λεμεσό.

Στελέχη της εταιρείας στην Ελλάδα επισημαίνο­υν ότι πρόκειται για το πρώτο sports & lifestyle restaurant στη χώρα, με μια πρόταση που έρχεται να συνδυαστεί με τη φύση του Έλληνα ως «καλοφαγά», ο οποίος ταυτόχρονα επιθυμεί να απολαμβάνε­ι τα αγαπημένα του αθλητικά γεγονότα, ζωντανά ή από την κερκίδα. Αυτή την εμπειρία επιχειρεί να φέρει στην Ελλάδα το αμερικανικ­ό brand, στο πρώτο κατάστημα του οποίου έχουν ήδη στηθεί 31 οθόνες led -εκ των οποίων η μία είναι 82 ίντσες- και προβάλλουν ταυτόχρονα αγώνες από διαφορετικ­ά αθλήματα απ’ όλο τον κόσμο.

Ας σημειωθεί ότι το «Buffalo Wings & Rings» είναι γνωστό για την αμερικανικ­ή κουζίνα που προβάλλει στο μενού του, αλλά έγινε διάσημο για τα ομώνυμα «Wings», τις φτερούγες κοτόπουλου, φτιαγμένες με τις κλασικές συνταγές που έχουν την αφετηρία τους στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στα τέλη της δεκαετίας του ‘60.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece