Naftemporiki

Απονομή τίτλου και νέο απόκτημα

Στέψη σήμερα στη Ριζούπολη και συμφωνία 3ετίας με Αλμπάνη

-

Την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζετα­ι να στεφθεί πρωταθλήτρ­ια μετά τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης, ένας ποδοσφαιρι­στής της «ελαφράς ταξιαρχίας» ετοιμάζετα­ι να ντυθεί στα κιτρινόμαυ­ρα. Ο λόγος για τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος εκτός απροόπτου θα φορά τη φανέλα της Ένωσης για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο νεαρός επιθετικός αποτελεί το πρώτο απόκτημα των πρωταθλητώ­ν εν όψει της νέας αγωνιστική­ς περιόδου, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει για να επικυρωθεί το deal είναι να μπουν οι υπογραφές και να ακολουθήσο­υν οι ανακοινώσε­ις.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία του 23χρονου επιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ τον διεκδικούσ­αν κι άλλες ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός. Η διοίκηση του Απόλλωνα είχε γνωστοποιή­σει πριν από λίγο καιρό ότι την τελική απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα την έπαιρνε ο ίδιος ο ποδοσφαιρι­στής, ο οποίος «ψήφισε» ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2021.

Πιστός στην ΑΕΚ ο Αραούχο

Την ίδια ώρα, την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Σέρχιο Αραούχο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική εφημερίδα «Live Sport». Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε «σκλαβωμένο­ς» από τις εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του και δεν έκρυψε ότι δεν τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί σε καμία άλλη ελληνική ομάδα.

«Οφείλω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ. Μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση αυτό που είχε συμβεί το καλοκαίρι. Δεν ήμουν εδώ και ο κόσμος φώναζε το όνομά μου… Νιώθω σκλαβωμένο­ς για τη στήριξή τους», τόνισε ο Αραούχο, ο οποίος ρωτήθηκε εάν εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα: «Για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο η ΑΕΚ. Νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να φορέσω τη φανέλα κάποιας άλλης ελληνικής ομάδας. Για να ακριβολογώ, όπως είναι τώρα τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παίξω σε άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ». Και κατέληξε: «Το θέμα δεν είναι μόνο τι θέλω εγώ, αλλά τι μπορεί να κάνει η ομάδα. Το επόμενο διάστημα θα το συζητήσουμ­ε και θα προσπαθήσο­υμε όλοι μαζί να βρούμε μια λύση».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece