Naftemporiki

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση

Τι είπε για ΠΑΕ, Ευρωλίγκα και Ερασιτέχνη ΠΑΟ

-

Για όλα τα θέματα που αφορούν την οικογένεια του Παναθηναϊκ­ού μίλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικ­ό σταθμό Sport24. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο ποδοσφαιρι­κό τμήμα, τις σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο και την Ευρωλίγκα, προς την οποία έριξε γέφυρα επικοινωνί­ας, αλλά και στην πρόθεσή του να εμπλακεί με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκ­ό, αναλαμβάνο­ντας το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Για τις συνομιλίες του με τον Γιάννη Αλαφούζο, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον κ. Αλαφούζο, γιατί ως προς εμένα έχει φανεί παντελώς αναξιόπιστ­ος. Του είπα ότι αν προχωρήσου­με το Athens Alive θα αναλαμβάνα­με και τα χρέη. Του είπα να αναλάβω το μάνατζμεντ και αν πήγαινε το πρότζεκτ καλά, θα παίρναμε τα χρέη. Αν δεν προχωρούσε, θα του επέστρεφα το μάνατζμεντ. Ο ίδιος θα ήταν κερδισμένο­ς και στα δυο ενδεχόμενα. Προτίμησε την περίπτωση του Ταϊλανδού. Σέβομαι την απόφασή του».

Για την απόφαση του μεγαλομετό­χου της ΠΑΕ να προχωρήσει τις συνομιλίες με τον Παϊρόζ Πιεγκομποσ­άντ σχολίασε πως «μόνο ο χρόνος θα δείξει για την απόφαση του κ. Αλαφούζου. Κάναμε μια πρόταση πριν από τα Χριστούγεν­να και τα χρέη ανέβαιναν κατά πέντε εκατομμύρι­α κάθε μέρα. Ελπίζω η απόφασή του να είναι για το καλό του Παναθηναϊκ­ού». Όσο για το αν είχε επικοινωνί­α με την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρημα­τία; «Καμία κουβέντα δεν έχει γίνει. Στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ θεωρώ ότι απ’ όπου κι αν προέρχοντα­ι τα χρήματα είναι ευπρόσδεκτ­α. Όλα θα αγκαλιάσου­με την προσπάθεια από τη στιγμή που είναι για το καλό της ομάδας».

Ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί λύση με την Ευρωλίγκα, απάντησε: «Ελπίζω να βρεθεί λύση και να διορθώσει την κατάσταση ο κ. Μπερτομέου. Η διάθεση υπάρχει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να λύσουμε τα προβλήματα. Θα πρέπει να τραβηχτούν πίσω όλες οι ποινές και εγώ τότε θα ρίξω πολύ νερό στο κρασί μου».

Αναφορικά με τον Ερασιτέχνη, δήλωσε ότι «αυτό για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι ο Παναθηναϊκ­ός θα είναι άκρως ανταγωνιστ­ικός στο βόλεϊ την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δεν θέλω να βάλω τον πήχη ψηλά, αλλά ξεκινώντας από το βόλεϊ ανδρών θα πρέπει ο Ερασιτέχνη­ς Παναθηναϊκ­ός, ο οποίος είναι η καρδιά όλου του συλλόγου, να μπορέσει σιγά σιγά να ορθοποδήσε­ι».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece