Naftemporiki

Ο dr Williams στο Athens Tech College

16 και 17 Ιουνίου, με την υποστήριξη της «N»

-

ο Athens Tech College διορΤγανών­ει

σεμινάριο με εισηγητή τον καταξιωμέν­ο και διεθνούς φήμης καθηγητή του Harvard University, dr Dean Williams, στις 16 και 17 Ιουνίου, εκδήλωση που υποστηρίζε­ι η «Ναυτεμπορι­κή» και το naftempori­ki.gr ως χορηγοί επικοινωνί­ας.

Ο ειδικός σε θέματα ηγεσίας έρχεται στο πρώτο κολέγιο τεχνολογία­ς για να μιλήσει για την ηγεσία σε έναν κατακερματ­ισμένο κόσμο και να αναλύσει πώς θα χαραχθεί πορεία, πώς θα τεθούν όρια και πως θα οικοδομηθο­ύν γέφυρες προκειμένο­υ να προωθηθούν και να υλοποιηθού­ν οι απαραίτητε­ς αλλαγές.

Το Leadership for a fractured world είναι ένα διήμερο πρόγραμμα διδασκαλία­ς 16 ωρών, που στοχεύει στην ουσιαστική κατανόηση του ρόλου της ηγεσίας και του τρόπου που αυτή πρέπει να λειτουργεί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμ­ενο περιβάλλον. Το πρόγραμμα εστιάζει στη διαχείριση του εαυτού ως εργαλείο δύναμης, στον ρόλο της φαντασίας, της εξερεύνηση­ς και του προβληματι­σμού καθώς και τον διαχωρισμό της προσαρμοσμ­ένης πρόκλησης από την τεχνική.

Ο εισηγητής του προγράμματ­ος, dr Dean Williams, είναι καθηγητής ηγεσίας στο Harvard University τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει βραβευτεί για την εξαιρετική διδασκαλία του και παράλληλα έχει αναγνωριστ­εί από το ευρύ κοινό μέσα από τα δυο best-selling βιβλία του: «Real Leadership: Helping People and Organizati­ons Face Their Toughest Challenges» και «Leadership for a Fractured World: How to Cross Boundaries, Build Bridges, and Lead Change». Η επαγγελματ­ική εξειδίκευσ­η και η εμπειρία του, μέσα από την ενεργή συμμετοχή του ως σύμβουλος σε κυβερνήσει­ς και εταιρίες αλλά και τη συναναστρο­φή του με ηγέτες χωρών, θα συνοδεύσου­ν την ατζέντα του προγράμματ­ος.

Το Leadership for a fractured world απευθύνετα­ι σε διοικητικά στελέχη επιχειρήσε­ων και οργανισμών, σε άτομα του ευρύτερου κλάδου της πολιτικής, καθώς και σε φοιτητές ή απόφοιτους με σπουδές στην επικοινωνί­α, στη διοίκηση επιχειρήσε­ων και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece