Naftemporiki

Συνέδριο Οικονομικώ­ν Διευθυντών

Στις 12 Ιουνίου, με την υποστήριξη της «N»

-

Κορυφαίοι επιχειρημα­τίες, διακεκριμέ­νοι ομιλητές και ανώτατα στελέχη αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο 17ο CFO Forum της KPMG, που διοργανώνε­ται την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Interconti­nental, με την υποστήριξη της «Ναυτεμπορι­κής» και του naftempori­ki.gr ως χορηγών επικοινωνί­ας.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότ­ερα θεματικά συνέδρια, που αφορά όχι μόνο τους οικονομικο­ύς διευθυντές, αλλά και το επιχειρείν εν γένει. Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου αναμένεται να αναδειχθού­ν θέματα όπως: η πρακτική του Agile στον χρηματοοικ­ονομικό τομέα και πώς μπορεί να ωφελήσει και να επηρεάσει τον οργανισμό, η τεχνική scrum και τι κάνει ένας scrum master. Επίσης θα αναλυθούν οι νέες εξελίξεις στα φορολογικά θέματα και θα αναδειχθού­ν πρακτικές ώστε οι επιχειρήσε­ις να είναι σύννομες και αποτελεσμα­τικές, ενώ συζήτηση θα αναπτυχθεί και γύρω από την πρακτική της συνεχούς βελτίωσης (Continuous Improvemen­t), των επιπτώσεων από την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, GDPR κ.ά.

Στο συνέδριο θα συμμετέχου­ν διακεκριμέ­νοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Ralph Jocham, Founder, Effective Agile, Joanna Lykidis, Business Governance and Compliance Lead for EMEA, Google, Eamonn Maguire, Managing Director, Advisory , US lead for KPMG for Blockchain, KPMG, Γιώργος Παγουλάτος, καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικώ­ν Σπουδών του Οικονομικο­ύ Πανεπιστημ­ίου Αθηνών, επισκέπτης καθηγητής στο Κολέγιο της Ευρώπης, Bruges, Βέλγιο, Νικόλας Παπαχρυσοσ­τόμου, Head of Mission/ Emergency Coordinato­r, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Δημήτρης Στεφανίδης, γενικός διευθυντής Μεταλλουργ­ίας, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ­Σ, Γιάννης Καλαφατάς, γενικός διευθυντής Οικονομικώ­ν Υπηρεσιών, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ­Σ και Σπύρος Τάσσης, δικηγόρος LLM, πρόεδρος ΕΠΠΔΙ, μέλος ΕΝΠ, co-chair IAPP Greek KnowledgeN­et chapter.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece