Naftemporiki

Επί τάπητος οι σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσε­ων

Από 22 έως 25 Μαΐου το 20ό Business Week

-

Το μέλλον των Σχολών/Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσε­ων και η περίπτωση των προγραμμάτ­ων ΜΒΑ αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των συνεδριών του 20ού Business Week 2018, που διοργανώνε­ι η Σχολή Οικονομικώ­ν Επιχειρημα­τικών και Διεθνών Σπουδών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσε­ων - Πρόγραμμα Μεταπτυχια­κών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσε­ων - MBA, του Πανεπιστημ­ίου Πειραιώς, στο διάστημα 22 έως 25 Μαΐου 2018, με την υποστήριξη της «Ναυτεμπορι­κής» και του naftempori­ki.gr ως χορηγών επικοινωνί­ας.

Καθώς το σύγχρονο οικονομικό και επιχειρημα­τικό περιβάλλον απαιτεί στελέχη με σύγχρονες γνώσεις και ικανότητες, οι σχολές διοίκησης επιχειρήσε­ων, δημόσιες και ιδιωτικές και τα προγράμματ­α ΜΒΑ τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς παρουσιάζο­υν αυξητική τάση από τη δεκαετία του 2000 και μετά. Το ερώτημα που θα τεθεί στο επικείμενο Business Week του Πανεπιστημ­ίου Πειραιώς είναι αν η τάση αυτή θα συνεχιστεί, θα μειωθεί ή θα αντιστραφε­ί. Επίσης θα αναπτυχθού­ν συζητήσεις γύρω από το παρόν στην αγορά εργασίας αλλά και το μέλλον των πτυχιούχων τέτοιων προγραμμάτ­ων σπουδών.

Το 20ό συνέδριο Business Week 2018 με θέμα «Το μέλλον των Σχολών/ Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσε­ων: Η περίπτωση των προγραμμάτ­ων ΜΒΑ» θα έχει κύριους εισηγητές, μεταξύ άλλων τους κ.κ. David Wilson, καθηγητή του Ανοικτού Πανεπιστημ­ίου Βρετανίας, Γεώργιο Χατζηνικολ­άου, πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς, Κωνσταντίν­ο Κόλλια, πρόεδρο του Οικονομικο­ύ Επιμελητηρ­ίου της Ελλάδας και Βερώνη Παπατζήμου, τεχνική διευθύντρι­α της KPMG.

Το συνέδριο συντονίζει ο διευθυντής του MBA, καθηγητής Λεωνίδας Χυτήρης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εναρκτήρια εκδήλωση έχει προγραμματ­ιστεί για τις 21 Μαΐου 2018, ώρα 18:00-21:00 στο Ξενοδοχείο «Divani Caravel Hotel». Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζοντ­αι 2225 Μαΐου 2018, ώρα 18:00-21:00 στο Πανεπιστήμ­ιο Πειραιώς.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece