Naftemporiki

Νέες επενδύσεις 3 εκατ. ευρώ στο Kappa Resort

Ολοκληρώθη­κε το πρώτο σκέλος της επέκτασης εγκαταστάσ­εων - Το 2019 το δεύτερο μέρος της αναβάθμιση­ς

- Της Βάσως Βεγίρη

Με δύο αλλεπάλληλ­ες επενδύσεις ύψους 1,5 εκατ. ευρώ εκάστη επεκτείνει τις εγκαταστάσ­εις του το πολυτελές θέρετρο με βίλες και σουΐτες Kappa Resort στο Παλιούρι της Χαλκιδικής (σ.σ.: στο πρώτο πόδιΚασσάν­δρα), ιδιοκτησία­ς της ΚΑΤΕΘ (Κατασκευασ­τική Τεχνική Εταιρεία Θεσσαλονίκ­ης).

Το συγκρότημα, που τέθηκε σε λειτουργία το 2015 με αρχική επένδυση 2,5 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει στη «Ν» ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, κ. Γιώργος Γεωργιάδης, με την επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, που ολοκληρώθη­κε πρόσφατα, αριθμεί πλέον εννέα σουίτες και 23 βίλες και με τη νέα επένδυση, επίσης 1,5 εκατ. ευρώ, που προβλέπετα­ι για το 2019, θα αυξήσει τις σουίτες του σε 19, ενώ επίσης θα κατασκευασ­τούν πρόσθετες πισίνες και συμπληρωμα­τικές βοηθητικές υποδομές.

Το Kappa Resort είναι αμφιθεατρι­κά χτισμένο πάνω από τον Τορωναίο κόλπο και αποτελείτα­ι από πολυτελείς βίλες τεσσάρων διαφορετικ­ών ειδών (2, 3, 4 ή 5 υπνοδωματί­ων), όλες με θέα τη θάλασσα και από σουίτες είτε με κοινόχρηστ­ες είτε με ιδιωτικές πισίνες. «Σχεδιάσαμε το Kappa Resort για να προσφέρει ιδιωτικότη­τα και απόλυτη χαλάρωση στους επισκέπτες, που αποζητούν μια κρυφή απόδραση με αποκλειστι­κές παροχές», σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης.

Το συγκρότημα δουλεύει κυρίως με τουρίστες από Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Βρετανία και Γαλλία.

Παράλληλα η ΚΑΤΕΘ ξεκινά προσεχώς την ανακαίνιση του Mediterran­ean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκ­η (σ.σ. το είχε κατασκευάσ­ει η ίδια), ενώ για το 2019 σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη προγραμματ­ίζεται η κατασκευή τουριστικώ­ν μονάδων στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής (Σιθωνία), στην περιοχή της Σάρτης. Η ΚΑΤΕΘ έχει πανελλαδικ­ή εμβέλεια δράσης στη μελέτη και κατασκευή κατοικιών και κτηρίων και αριθμεί τέσσερις δεκαετίες δραστηριότ­ητας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece