Naftemporiki

Μήνυμα με αιχμές για μεταγραφές

Δ. Μελισσανίδ­ης: Φέρνουμε όποιον θέλουμε, κρατάμε όποιον θέλουμε

-

Ομιλία με πολλούς αποδέκτες ήταν η χθεσινή του Δημήτρη Μελισσανίδ­η στα Σπάτα. Με αφορμή την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν από την έναρξη των καλοκαιριν­ών διακοπών, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρέθηκε χθες το πρωί στο προπονητικ­ό κέντρο του συλλόγου και μίλησε στους ποδοσφαιρι­στές και στο τεχνικό τιμ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδ­ης δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 24 χρόνια, ωστόσο δεν έκρυψε τη δυσαρέσκει­ά του για την εμφάνιση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο (0-2).

Παράλληλα, έδωσε το στίγμα του για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι «εμείς θα είμαστε και του χρόνου πρωταθλητέ­ς», ενώ έριξε και τη... σπόντα του για τον Λάζαρο Χριστοδουλ­όπουλο επισημαίνο­ντας με νόημα πως «όποιον παίκτη θέλουμε θα τον πάρουμε και όποιον θέλουμε τον κρατάμε».

Αναλυτικά η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδ­η προς τους «κιτρινόμαυ­ρους»:

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα (σ.σ.: χθες) έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσ­ω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε. Η χρονιά ήταν για εμάς απόλυτα επιτυχημέν­η. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια. Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στενοχώρια στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότερ­οι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητέ­ς, οι πανάξιοι πρωταθλητέ­ς. Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένο­ι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω, αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμ­ε τον φέρνουμε αύριο το πρωί, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε. Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενισχυθούμ­ε κι άλλο. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητέ­ς, συνεχίζουμ­ε και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητέ­ς».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece