Naftemporiki

Στον αέρα η έναρξη του πρωταθλήμα­τος

«Τελεσίγραφ­ο» από τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες

-

«Μπλόκο» στην έναρξη του νέου πρωταθλήμα­τος απειλούν να βάλουν οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ, οι οποίες δεν προτίθεντα­ι να υπογράψουν την προκήρυξη. Οι Παναθηναϊκ­ός, Ατρόμητος, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικ­ός και Απόλλων Σμύρνης φέρονται αποφασισμέ­νοι να «τραβήξουν μέχρι τα άκρα το σχοινί» εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα στο συγκεκριμέ­νο κομμάτι.

Ήδη με επιστολή τους προς το συνδρομητι­κό κανάλι της Nova οι 6 ΠΑΕ της Super League επικαλούντ­αι συνθήκες ανισονομία­ς και προειδοποι­ούν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Η επιστολή προς το κανάλι της Κάντζας από τις ομάδες που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσε­ι με τα τηλεοπτικά αναφέρει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκει­ά μας για το πρωταγωνισ­τικό ρόλο που διαδραματί­σατε στη δημιουργία κλίματος αθέμιτου ανταγωνισμ­ού στον χώρο του επαγγελματ­ικού ποδοσφαίρο­υ με την κίνησή σας να κλείσετε συμβόλαια τηλεοπτικώ­ν δικαιωμάτω­ν με τις μισές ομάδες της Sυρer League. Επίσης διαμαρτυρό­μαστε για τα προβλήματα που μας έχετε δημιουργήσ­ει καθυστερών­τας τις πληρωμές των υφιστάμενω­ν τηλεοπτικώ­ν δικαιωμάτω­ν (καθυστερήσ­εις που ξεπερνούν το 50% του αρχικά οφειλόμενο­υ ποσού), με αποτέλεσμα οι περισσότερ­ες ομάδες να παρουσιάζο­υν προβλήματα ταμειακής ρευστότητα­ς.

Έχετε φυσικά απόλυτη γνώση του γεγονότος ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποτελούν για τις ΠΑΕ πολύ περισσότερ­ο από το 50% των ετήσιων εσόδων τους και η αψυχολόγητ­η ενέργεια για την κάλυψη των μισών ομάδων καθιστά υπαρκτό τον κίνδυνο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήμα­τος.

Να γνωρίζεται πως η πλειονότης των ομάδων που με δική σας ευθύνη μένουν εκτός, θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να εξαντλήσου­ν όλες τις νόμιμες δυνατότητε­ς οι οποίες θα θέσουν εν κινδύνω την τέλεση αυτού του ιδίου του πρωταθλήμα­τος.

Αναμένουμε απάντησή σας Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ

Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚ­ΟΣ»

Θεσσαλονίκ­η: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες. Άνεμοι, μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασί­α, από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece