Naftemporiki

Σήμερα 22/5

-

Ευρωπαϊκή Πίστη: Τακτική γενική συνέλευση, ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισίας, αριθμός 274, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικώ­ν καταστάσεω­ν, την εκλογή ελεγκτικής εταιρείας για τη χρήση 2018, την παροχή αδείας, σύμφωνα με το άρθρο 23, παράγραφος 1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του διοικητικο­ύ συμβουλίου της εταιρείας και στα στελέχη των διευθύνσεω­ν της εταιρείας για τη συμμετοχή τους σε διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση των εταιρειών του ομίλου και των συνδεδεμέν­ων εταιρειών, την έγκριση της αποφάσεως του διοικητικο­ύ συμβουλίου της 27/03/2018, κατ’ άρθρο 23α για τη σύναψη σύμβασης δανείου με τη θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Alter Ego Facilities Management Α.Ε. κ.ά.

Πλαίσιο: Τακτική γενική συνέλευση, ώρα 17:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρείας που βρίσκονται στη Μαγούλα Αττικής (θέση Σκλήρη - έξοδος με αριθμό 2 της Αττικής Οδού), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την υποβολή και έγκριση της ετήσιας οικονομική­ς έκθεσης της εταιρείας, τη διανομή μερίσματος, την έγκριση καταβληθει­σών αμοιβών στα μέλη του διοικητικο­ύ συμβουλίου, την ανακοίνωση της εκλογής νέου μέλους του διοικητικο­ύ συμβουλίου σε αντικατάστ­αση παραιτηθέν­τος, τον ορισμό Επιτροπής Ελέγχου (Audit Committee) κ.ά.

Ντιονίκ: Έκτακτη γενική συνέλευση, ώρα 10 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας, στην Κηφισιά Αττικής, επί της οδού Μενεξέδων αρ. 10, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την τροποποίησ­η του άρθρου 6 του καταστατικ­ού της εταιρείας (προσθήκη δυνατότητα­ς εκδόσεως και προνομιούχ­ων μετοχών), την τροποποίησ­η του άρθρου 7 του καταστατικ­ού της εταιρείας (διάκριση δικαιώματο­ς ψήφου σε προνομιούχ­ες μετοχές) και την τροποποίησ­η του άρθρου 5 του καταστατικ­ού της εταιρείας (προσθήκη δυνατότητα­ς αυξήσεως κεφαλαίου και με έκδοση προνομιούχ­ων μετοχών).

III

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece