Naftemporiki

«Κόντρα» με βαριές εκφράσεις για Μονακό

-

Αμε ντιπαράθεσ­η διανθισμέν­η

βαρύτατες προσωπικές κατηγορίες ξέσπασε χθες μεταξύ του Πάνου Καμμένου, του Άδωνι Γεωργιάδη και άλλων βουλευτών της Ν.Δ. με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου των ΑΝΕΛ στο Μονακό.

Το ζήτημα ανέκυψε έπειτα από ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή έξι βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι στηλίτευσα­ν τον Πάνο Καμμένο για το ταξίδι του στο πριγκιπάτο.

Συγκεκριμέ­να, οι βουλευτές Βασίλης Κικίλιας, Άδωνις Γεωργιάδης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Απόστολος Βεσυρόπουλ­ος και Δημήτριος Κυριαζίδης χαρακτήρισ­αν το ταξίδι του κ. Καμμένου «πρόκληση για όλο τον ελληνικό λαό» και τον κατηγόρησα­ν ότι «αμελεί» τα καθήκοντά του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε μέσω twitter χαρακτηρίζ­οντας «κατάντια» των βουλευτών της Ν.Δ. την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή για «ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους». «Αυτοί που παριστάνου­ν τους συνοδούς τέως μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.

Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών. Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3.000 ευρώ» πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος, εξαπολύοντ­ας προσωπική επίθεση κατά των έξι βουλευτών της Ν.Δ. που υπέγραψαν την ερώτηση εναντίον του.

Ανταπαντών­τας ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισ­ε «χυδαίες» τις προσωπικές αναφορές του κ. Καμμένου. Ο αντιπρόεδρ­ος της Ν.Δ. ήρθε, όμως, σε αντιπαράθε­ση και με την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλ­ου, για το ίδιο θέμα. «Μιλούν για “προκλητική συμπεριφορ­ά” βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο. O κ. Άδωνις Γεωργιάδης εθεάθη σε κότερο με εκπρόσωπο της τέταρτης εξουσίας, τον δημοσιογρά­φο κ. Πρετεντέρη» ανέφερε η κα Παπαδοπούλ­ου. «Ντροπή σας που υπερασπίζε­στε τη χυδαιότητα. Σας εκπροσωπεί;» της απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece