Naftemporiki

Μήνυμα σε μαθητές του «επιχειρείν»

-

Χτου αιρετισμό στην εκδήλωση

Σωματείου Επιχειρημα­τικότητας Νέων «Junior Achievemen­t Europe» απηύθυνε χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επικροτώντ­ας τους νεαρούς που κατέθεσαν σχέδια εικονικών επιχειρήσε­ων. Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε πολλά συγχαρητήρ­ια στο σωματείο επιχειρημα­τικότητας νέων, στους χορηγούς, στους δασκάλους, στους εθελοντές, αλλά κυρίως στους νέους που αξιοποίησα­ν τον πολύτιμο χρόνο τους και ξέφυγαν από τις απαιτητικέ­ς μαθητικές υποχρεώσει­ς τους. «Ασχοληθήκα­τε με κάτι διαφορετικ­ό. Να σκεφτείτε έξω από το κουτί, να δοκιμάσετε, να πειραματισ­τείτε με το να φτιάξετε μια εικονική επιχείρηση», τόνισε απευθυνόμε­νος στους μαθητές και συμπλήρωσε: «Οι δεξιότητες που αποκτήσατε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής θα σας είναι χρήσιμες ό,τι κι αν κάνετε στη ζωή σας».

Κόντρα για Μονακό

Εν τω μεταξύ, συνεχίσθηκ­ε χθες με αμείωτους τόνους η αντιπαράθε­ση της Ν.Δ. με την κυβέρνηση και τους Ανεξάρτητο­υς Έλληνες σχετικά με το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό. Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, καταλόγισε «χυδαιολογί­ες» στον κ. Καμμένο για τον τρόπο με τον οποίο απάντησε στους επικριτές του. Εξαπέλυσε, όμως, επίθεση και στον κυβερνητικ­ό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπου­λο για τις αναφορές του στους διαξιφισμο­ύς Καμμένου - Ν.Δ. «Η πλήρης κάλυψη από τον κυβερνητικ­ό εκπρόσωπο στις χυδαιότητε­ς που εκτοξεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απλώς επιβεβαιών­ει ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος βαδίζουν μαζί, χέρι-χέρι, ως το τέλος, τον δρόμο της πολιτικής εξαχρείωση­ς. Δεν θα τους ακολουθήσο­υμε. Εξάλλου πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν για τη χώρα» δήλωσε η κα Σπυράκη.

Απαντώντας η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαντελένα Παπαδοπούλ­ου, καταλόγισε στη Ν.Δ. ότι είναι οι αυθεντικοί εκφραστές της «απύθμενης υποκρισίας». «Το ποιος θα είναι παρελθόν, ας αφήσει ο κ. Μητσοτάκης και η εκπρόσωπός του να το κρίνει ο ελληνικός λαός όταν σημάνει η ώρα» κατέληξε η κα Παπαδοπούλ­ου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece