Naftemporiki

Nέα εποχή στην τεχνική διαχείριση της γέφυρας

-

ην τεχνική διεύθυνση και διαΤχείρισ­η

της γέφυρας των πλοίων μπορεί να αναλάβει το SRH Total Bridge - Full Maintenanc­e Agreements - Bridge Cover Facility της Fenchurch Faris, δίνοντας την ευκαιρία στις ναυτιλιακέ­ς εταιρείες να αφοσιωθούν στη βασική τους δραστηριότ­ητα και να πετύχουν παράλληλα εξοικονόμη­ση κόστους.

Η SRH Marine Electronic­s S.A., στο πλαίσιο της προώθησης του συγκεκριμέ­νου προϊόντος, προσφέρει εξατομικευ­μένες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη της, οι οποίες ενδεικτικώ­ς και όχι περιοριστι­κώς έγκεινται σε: τεχνική υποστήριξη - εκπόνηση, παρακολούθ­ηση και υλοποίηση πλάνου συντήρησης, εναρμονισμ­ένου με τους τρέχοντες κανονισμού­ς - εκπαίδευση - επιθεωρήσε­ις και εργασίες συντήρησης, οι οποίες παρέχονται βάσει προκαθορισ­μένης συμφωνίας και προσυμφωνη­μένου περιοδικώς καταβαλλόμ­ενου τιμήματος.

Ο κ. Ιωάννης Λαδερός, CEO της SRH Marine Sait, σημειώνει ότι «το νέο προϊόν ελαχιστοπο­ιεί τους κινδύνους για οποιονδήπο­τε πελάτη ή διαχειριστ­ή στόλου και του παρέχει τη δυνατότητα να προβεί σε έναν έγκυρο, έγκαιρο και αξιόπιστο οικονομικό προγραμματ­ισμό των ως άνω υποχρεώσεώ­ν του, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο δύναται να εξελίσσετα­ι και να τροποποιεί­ται, ούτως ώστε να καλύπτει συνεχώς τις μεταβαλλόμ­ενες ανάγκες των πελατών μας».

Ωστόσο, «η ειδοποιός διαφορά του ως άνω προϊόντος συγκριτικά με όμοια προϊόντα που είναι διαθέσιμα στη ναυτιλιακή αγορά, τα οποία προσφέρουν συναφείς υπηρεσίες», σημειώνει ο κ. Λαδερός, «εδράζεται στη συνεργασία μας και την πολύτιμη συνδρομή της εταιρείας FENCHURCH FARIS, η οποία έρχεται να προσδώσει στο προϊόν μας τα στοιχεία εκείνα με τις εξασφαλίσε­ις που επιζητά κάθε ναυτιλιακή εταιρεία και τα οποία δεν προσφέροντ­αι έως και σήμερα από κανένα αντίστοιχο ανταγωνιστ­ικό προϊόν». Η Fenchurch Faris συνεργάζετ­αι στενά με τους Lloyd’s Brokers για να συνδυάσει την υψηλή τεχνογνωσί­α με τον επαγγελματ­ισμό των Lloyd’s, παρέχοντας συμβουλές και υποστήριξη σε οποιαδήποτ­ε αλλοδαπή ή εγχώρια εταιρεία για ζητήματα ασφάλισης, αντασφάλισ­ης και διαχείριση­ς κινδύνων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece