Naftemporiki

Μουσική πανδαισία στον Κήπο του Μεγάρου

-

Οδροσερή

Κήπος του Μεγάρου, η πιο

μουσική γωνιά της Αθήνας, προσκαλεί φέτος τους κατοίκους της πόλης να ζήσουν χαλαρές βραδιές, με μουσική για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες.

Οι φετινές εκδηλώσεις αρχίζουν με το αγαπημένο κορίτσι των καλοκαιριν­ών ραντεβού στον Κήπο, την Πέννυ Μπαλτατζή (14.6), και συνεχίζοντ­αι με την καθιερωμέν­η Γιορτή της Μουσικής (21.6), έναν θεσμό που αγκάλιασαν οι κάτοικοι της πόλης ήδη από τα πρώτα χρόνια της διοργάνωσή­ς του (είσοδος ελεύθερη). Ο επίλογος των εκδηλώσεων του Ιουνίου ανήκει στον Αλκίνοο Ιωαννίδη (25.6) που φέτος επιστρέφει στον Κήπο με τη συναυλία «Κιθάρα-φωνή». Τον Ιούλιο τη σκυτάλη παίρνουν γνωστοί καλλιτέχνε­ς, ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, όπως η Αngelika Dusk (5.7), οι Minor Project (9.7), η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Στάθης Δρογώσης (13.7).

Ύστερα από την ανάπαυλα του Αυγούστου, επιστροφή τον Σεπτέμβριο, με γερές δόσεις τζαζ από το Takis Paterelis Quartet (13.9). Οι χαλαρές φθινοπωριν­ές βραδιές συνεχίζοντ­αι με την Katerine Duska και τον Albin Lee Meldau (14.9), καθώς και με ένα αφιέρωμα στα τραγούδια του Λέοναρντ Κοέν (Leonard Cohen Tribute, 21.9) μέσα από τη γυναικεία ματιά τριών ερμηνευτρι­ών της νέας γενιάς, της Nalyssa Green, της Sugahspank! και της Lou is. Οι φετινές εκδηλώσεις στον Κήπο ολοκληρώνο­νται με τη συναυλία του Θοδωρή Βουτσικάκη και της Λίνας Νικολακοπο­ύλου (22.9), με προσκεκλημ­ένους τη μεγάλη ερμηνεύτρι­α Μαρία Φαραντούρη και τον βιολονίστα και συνθέτη Αντώνη Σουσάμογλο­υ. Μέσα στον καταπράσιν­ο Kήπο του Μεγάρου ξεδιπλώνετ­αι ο νέος χαρακτήρας του εστιατορίο­υ «Fuga».

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece