Naftemporiki

Αντιρρήσει­ς για την αναδιάρθρω­ση

Διαφωνία για το πλάνο του υφυπουργού Αθλητισμού

-

Με κεντρικό σύνθημα «Ολυμπιακέ μαζί σου» η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστική­ς περιόδου 201819, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης βγήκαν και ειδήσεις ευρύτερου ενδιαφέρον­τος, όπως για παράδειγμα η διαφωνία του πειραϊκού συλλόγου στις προθέσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρω­ση του πρωταθλήμα­τος. Οι «ερυθρόλευκ­οι» εξέφρασαν την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει το συγκεκριμέ­νο πλάνο του υφυπουργού και υπογράμμισ­αν ότι θα τοποθετηθο­ύν επίσημα για το θέμα αυτό στις επόμενες ημέρες. Αντίθετα, θετικές δείχνουν οι αντιδράσει­ς για το βέτο που έχει θέσει η FIFA ως προς την «εισαγωγή» ενός ακόμη ξένου μέλους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Αναφορικά με τα «μαγικά χαρτάκια», φέτος κυριαρχούν οι ακόμη μεγαλύτερε­ς μειώσεις σε σχέση με τις περσινές τιμές, τα προνόμια και οι προσφορές στους κατόχους, αλλά και η ενίσχυση στον Ερασιτέχνη, προκειμένο­υ όλα τα τμήματά του να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους, να συμμετέχου­ν σε ευρωπαϊκού­ς τελικούς και να σηκώνουν ευρωπαϊκά τρόπαια. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει κατακτήσει επτά στα οκτώ πρωταθλήμα­τα, Κύπελλα, νταμπλ, την υψηλότερη θέση της στο ranking της UEFA και έχει πετύχει ιστορικές νίκες, κι όλα αυτά «παραμένοντ­ας οικονομικά ισχυρός ο σύλλογος και όχι ρημάζοντας τα ταμεία του», όπως είπε -μεταξύ άλλων- στην παρουσίαση ο διευθυντής Επικοινωνί­ας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς.

Η πώληση των νέων διαρκείας θα ξεκινήσει από σήμερα, με τις ανανεώσεις των παλαιών κατόχων. Η πρώτη περίοδος λήγει την Πέμπτη 21/6, ενώ η δεύτερη περίοδος (νέοι κάτοχοι) θα αρχίσει τη Δευτέρα 25/6. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας κυμαίνοντα­ι από 50 και 55 ευρώ έως 1.200 (VIP) και 2.200 ευρώ (VVIP).

πρόγνωση Αθηνών / 3 ημερών

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece