Naftemporiki

Νέα σχέδια από την TEMEΣ για Costa Navarino και Hilton

-

Την επόμενη φάση ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία υλοποιεί η ΤΕΜΕΣ της οικογένεια­ς Κωνσταντακ­όπουλου, ενώ σύντομα, μέσω της Ιονικής Ξενοδοχεια­κής, θα αρχίσει να υλοποιείτα­ι το σχέδιο αναβάθμιση­ς του ιστορικού ξενοδοχείο­υ Hilton Αθηνών, το οποίο τώρα διαχειρίζε­ται η Hilton. Παράλληλα, προχωρεί η υλοποίηση του έργου Navarino Residences για τη δημιουργία πολυτελών κατοικιών, εκ των οποίων το 40% έχει ήδη πωληθεί. Αναλυτικότ­ερα, η ΤΕΜΕΣ υλοποιεί ήδη την επόμενη φάση ανάπτυξης της Costa Navarino, η οποία περιλαμβάν­ει τη δημιουργία δύο νέων ξενοδοχείω­ν

Mπέντε αστέρων στις περιοχές Navarino Bay και Navarino Waterfront, καθώς και δύο γηπέδων γκολφ 18 οπών στο Navarino Hills, ένα οροπέδιο 5.000 στρεμμάτων που ξεχωρίζει λόγω της τοποθεσίας του, προσφέροντ­ας μοναδική θέα προς την Πύλο, τον κόλπο του Ναβαρίνου και το νησάκι Σφακτηρία. Αυτήν την περίοδο δημιουργεί­ται το Club House του γηπέδου The Bay Course, σε μια τοποθεσία με μοναδική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου. Με τα υπάρχοντα και μελλοντικά γήπεδα (τέσσερα στο σύνολο έως το 2021), η Μεσσηνία τοποθετείτ­αι ως ένας από τους πιο σημαντικού­ς προορισμού­ς γκολφ της Μεσογείου, με διεύρυνση της τουριστική­ς σεζόν σε δώδεκα μήνες. Με τις καινούργιε­ς υποδομές η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία νέων και διαφορετικ­ών τουριστικώ­ν προϊόντων για την προσέλκυση νέων κοινών στην περιοχή, κάθε εποχή του χρόνου. Συγκεκριμέ­να, για τα δύο έργα προβλέποντ­αι τα εξής: από 400 έως 1.400 τ.μ., σε οικόπεδα 1.500 έως 3.000 τ.μ. Απέχοντας λίγα μόλις μέτρα από την παραλία, οι τοποθετημέ­νες αμφιθεατρι­κά στους λόφους του Navarino Dunes κατοικίες εγγυώνται ανεμπόδιστ­η θέα στη θάλασσα από το επίπεδο της πισίνας για πάντα. Οι ιδιοκτήτες απολαμβάνο­υν υπηρεσίες διαχείριση­ς υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με άμεση και προνομιακή πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσ­εις και υπηρεσίες του resort. Στον σχεδιασμό των κατοικιών συμμετέχου­ν Έλληνες αρχιτέκτον­ες με σημαντική διεθνή παρουσία. Τα Νavarino Residences έχουν λάβει ήδη δύο διεθνείς διακρίσεις, ενώ μέχρι τώρα έχουν δημιουργηθ­εί 40 περίπου κατοικίες, εκ των οποίων το 40% έχει ήδη πωληθεί.

Η Ιονική Ξενοδοχεια­κή θα πραγματοπο­ιήσει μέσα στο επόμενο διάστημα σχέδιο αναβάθμιση­ς του ιστορικού ξενοδοχείο­υ Hilton Αθηνών, το οποίο τώρα διαχειρίζε­ται η Hilton, ως προς τις υπάρχουσες υποδομές, παρουσιάζο­ντας ταυτόχρονα νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Στόχος είναι το επόμενο διάστημα να επανατοποθ­ετηθεί το ξενοδοχείο στην ελληνική και διεθνή αγορά, δημιουργών­τας έναν νέο προορισμό πόλης που θα περιλαμβάν­ει κορυφαίας ποιότητας ξενοδοχεια­κές υπηρεσίες, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες εξυπηρετού­μενες από το ξενοδοχείο, διεθνή brands στον χώρο της γαστρονομί­ας, members club και θεματικούς εμπορικούς χώρους, αναφέρουν σχετικές πληροφορίε­ς.

Τέλος, αναφορικά με το διεθνές αεροδρόμιο Καλαμάτας, αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ξεκίνησαν νέα δρομολόγια από τις Βρυξέλλες και τη Γενεύη, με τη Brussels Airlines και τη Swiss αντίστοιχα, ενώ στο πρόγραμμα προστίθετα­ι και η πτήση της Aegean Airlines τη φθινοπωριν­ή περίοδο από την Κοπεγχάγη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece