Naftemporiki

Συνεργασία BAT Hellas - Nobacco

Το Vype στην Ελλάδα από 68 σημεία πώλησης

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Δυναμική είσοδο στο retail κάνει η British American Tobacco Hellas μέσω της στρατηγική­ς συνεργασία­ς που σύναψε με τη Nobacco, στο δίκτυο της οποίας θα εισάγει το brand Vype.

Η συμφωνία ανάμεσα σε έναν ισχυρό παίκτη της καπνοβιομη­χανίας και στη μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τον κλάδο, όπου ενισχύεται ο ανταγωνισμ­ός. Ως γνωστόν, η βιομηχανία αναζητά -μέσω των εξειδικευμ­ένων καταστημάτ­ωντρόπο για να εκπαιδεύσε­ι το καταναλωτι­κό κοινό σε αυτή τη νέα σειρά προϊόντων, τα προϊόντα ατμίσματος. Έτσι μετά την Παπαστράτο­ς, που αναπτύσσει το δικό της δίκτυο καταστημάτ­ων για την προώθηση του Iqos, πλέον και η British American Tobacco διευρύνει την πρόσβασή της στο λιανεμπόρι­ο, αφού η Nobbaco, μέσω της οποίας οι Έλληνες καταναλωτέ­ς θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν τα ηλεκτρονικ­ά τσιγάρα της, διαθέτει δίκτυο 68 καταστημάτ­ων πανελλαδικ­ά (επιπλέον 4 καταστήματ­α διαθέτει στη Ρουμανία και 1 στην Κύπρο).

Επενδύσεις στην Ελλάδα

Η British American Tobacco εντάσσει την παραπάνω απόφαση στο πλαίσιο της στρατηγική­ς της δέσμευσης για συνεχείς επενδύσεις στην ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντ­α σύμβουλο της εταιρείας, Juan Jose Marco, η στρατηγική επικεντρών­εται στην προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων καπνού, αλλά και πέρα από αυτά. «Η φράση “πέρα από αυτά” αναφέρεται στην προσφορά μιας γκάμας καινοτόμων προϊόντων, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο συγκριτικά με τα συμβατικά τσιγάρα...», εξηγεί τονίζοντας τη σημασία που έχει το μέγεθος και ο ηγετικός ρόλος της Nobacco στη λιανική αγορά των προϊόντων ατμίσματος, για την παραπάνω συνεργασία.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece