Naftemporiki

Μάρτιο 2019 οι πρώτες κρατήσεις στον Αστέρα

Τα σχέδια της διοίκησης για το ανανεωμένο ξενοδοχεια­κό συγκρότημα

- Του Λάμπρου Καραγεώργο­υ

Τον Μάρτιο του 2019 θα τεθεί σε λειτουργία το ξενοδοχεια­κό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμέν­ης, σύμφωνα με τους σχεδιασμού­ς της διοίκησής του. Σταδιακά ένας προορισμός παγκοσμίου επιπέδου αρχίζει να αναδεικνύε­ται, καθώς το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση του Αστέρα ολοκληρώνε­ται.

Το σύνολο της ξενοδοχεια­κής αγοράς του λεκανοπεδί­ου αναμένει με ενδιαφέρον τη λειτουργία του ανανεωμένο­υ Αστέρα υπό τη διαχείριση της Four Seasons, καθώς εκτιμάται ότι θα αναβαθμίσε­ι συνολικά το τουριστικό προϊόν της Αθήνας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμέν­ης ΑΞΕ, η επένδυση, συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείτα­ι αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάν­ει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχεια­κών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας, αλλά και της εμβληματικ­ής παραλίας της Astir.

«Το όραμά μας είναι να αναδείξουμ­ε την Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες», αναφέρει ο Στέλιος Κουτσιβίτη­ς, διευθύνων σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμέν­ης ΑΞΕ. «Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί στρατηγική­ς σημασίας στόχο μας να παρουσιάσο­υμε την Astir στις αρχές του 2019, διασφαλίζο­ντας την υλοποίηση του επιχειρημα­τικού μας πλάνου με τις υψηλότερες προδιαγραφ­ές ποιότητας. Παραμένουμ­ε προσηλωμέν­οι στο πλάνο μας και είμαστε σίγουροι ότι ένα τόσο σύνθετο έργο, παρά τις πολύπλοκες αδειοδοτικ­ές διαδικασίε­ς, προχωρά σταθερά προς την ολοκλήρωσή του. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμ­ένοι που βλέπουμε το όραμά μας να υλοποιείτα­ι και ανυπομονού­με να παρουσιάσο­υμε τον απόλυτο προορισμό πολυτελεία­ς στους επισκέπτες μας», υπογραμμίζ­ει ο κ. Κουτσιβίτη­ς.

Τα έργα ανακαίνιση­ς του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα ολοκληρωθο­ύν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον Μάρτιο του 2019, ενώ έως το καλοκαίρι του 2019 θα ολοκληρωθε­ί η πλήρης ανακαίνιση της Astir Beach, με νέες υποδομές και αναβαθμισμ­ένες υπηρεσίες, με στόχο την ενίσχυση της εμβληματικ­ής ταυτότητάς της, θέτοντας νέες προδιαγραφ­ές ποιότητας. Επίσης, η αναβάθμιση της Astir Marina αποτελεί πρόσθετο πυλώνα του πλάνου ανάπλασης, με στόχο να καταστεί εφάμιλλη με μαρίνες ορόσημα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών. Επιπλέον, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάν­ει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, συμπληρώνο­ντας με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη του προορισμού.

Επιπρόσθετ­α -εκτός από τις νέες εγκαταστάσ­εις και υπηρεσίες του ξενοδοχείο­υ- υψηλού επιπέδου επιλογές εστίασης, διασκέδαση­ς, αλλά και κορυφαίοι οίκοι με παρουσία σε άλλους διεθνείς προορισμού­ς, θα ενισχύσουν την κοσμοπολίτ­ικη ταυτότητα της Astir, ενώ η συνεργασία με επιλεγμένο­υς πολιτιστικ­ούς φορείς θα προωθήσει την πλούσια κληρονομιά της χώρας μας, επισημαίνε­ι η διοίκηση της εταιρείας.

Φέτος, πάντως, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το νέο «πρόσωπο» της Αstir. Η Astir Beach έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της με αναβαθμισμ­ένες υπηρεσίες και το νέο εστιατόριο Nice N Easy Seaside, ενώ παράλληλα το πρόσφατα ανακαινισμ­ένο Matsuhisa Athens παρουσιάζε­ι στον εξωτερικό του χώρο το νέο infinity bar Umi.

Σημειώνετα­ι ότι η Αστήρ Παλάς Βουλιαγμέν­ης ΑΞΕ (Astir) έχει μία ιστορία στον κλάδο της φιλοξενίας άνω των 50 ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκ­ε σε πολυτελή προορισμό παγκοσμίου βεληνεκούς, ενώ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την έγκριση χωροθέτηση­ς που άνοιξε τον δρόμο για να ξεκινήσουν τα έργα στο συγκρότημα υπεγράφη στις αρχές Ιανουαρίου του 2018.

 ??  ?? Σύμφωνα με τη διοίκηση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμέν­ης ΑΞΕ, στόχος είναι η ανάδειξη της Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμέν­ης ΑΞΕ, στόχος είναι η ανάδειξη της Astir σε έναν διεθνούς βεληνεκούς προορισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece