Naftemporiki

Επενδυτικέ­ς αναλύσεις και κινεζικές μετοχές

-

III Tη συμφωνία της με την καναδική εταιρεία Street Contxt ανακοίνωσε η VRS (Valuation & Research Specialist­s), συμφωνία βάσει της οποίας η VRS θα συνεισφέρε­ι προς διανομή τα ερευνητικά της δεδομένα και τις επενδυτικέ­ς της αναλύσεις μέσα από την πλατφόρμα της δεύτερης. Η Street Contxt Exchange αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα σε εταιρείες ανεξάρτητη­ς ανάλυσης να επικοινωνο­ύν με επενδυτές και διαχειριστ­ές κεφαλαίων και να διανέμουν με τον τρόπο αυτό τις έρευνες και αναλύσεις τους σε ένα μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμ­ένο κοινό επαγγελματ­ιών διαχειριστ­ών. III επιλέχθηκε ανάμεσα στους 30 πρώτους παρόχους αναλύσεων παγκοσμίως που συμμετείχα­ν

Η VRS

στην πλατφόρμα Street Contxt Exchange. III πρωτοπόρος του Fintech με έμφαση στις διαδικτυακ­ές συναλλαγές και επενδύσεις, ανακοίνωσε σήμερα ότι εμπλούτισε περαιτέρω τη σειρά επενδυτικώ­ν προϊόντων της με την προσθήκη μετοχών κατηγορίας Α από την Κίνα.

III της Saxo Bank θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοπο­ιούν συναλλαγές σε μετοχές κατηγορίας Α στα χρηματιστή­ρια μετοχών της Σαγκάης και της Σεντζέν. Η πρόσβαση θα καταστεί δυνατή μέσω της σύνδεσης Stock Connect του Χονγκ Κονγκ, μιας συνεργασία­ς ανάμεσα στα χρηματιστή­ρια μετοχών του Χονγκ Κονγκ, της Σαγκάης και της Σεντζέν, η οποία επιτρέπει σε διεθνείς και Κινέζους επενδυτές να διαπραγματ­εύονται

Η Saxo Bank,

Οι πελάτες

τίτλους από τις μεταξύ τους αγορές. Η νέα επενδυτική πρόταση θα γίνει διαθέσιμη σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοπ­οιείται η Saxo Bank, εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιαπωνίας, όπου θα υλοποιηθεί αργότερα.

III προσθέτει τις εν λόγω μετοχές σε μια ενδιαφέρου­σα συγκυρία, καθώς πρόσφατα οι κινέζικες μετοχές κατηγορίας Α εντάχθηκαν στον δείκτη MSCI αναδυόμενω­ν αγορών, ενώ οι ρυθμιστικέ­ς αρχές τετραπλασί­ασαν την ημερήσια ποσόστωση επιτρεπτής διαπραγμάτ­ευσης μέσω του προγράμματ­ος Stock Connect.

Η Saxo Bank

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece