Naftemporiki

Ο ρόλος της ηγεσίας σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμ­ενο κόσμο

Στο Athens Tech College

-

ε επιτυχία πραγματοπο­ιΜήθηκε

το σεμινάριο που διοργάνωσε το Athens Tech College, με εισηγητή τον καταξιωμέν­ο και διεθνούς φήμης καθηγητή του Harvard University, dr. Dean Williams, στις 16 και 17 Ιουνίου, με την υποστήριξη της «Ναυτεμπορι­κής» και του naftempori­ki.gr ως χορηγών επικοινωνί­ας.

Το «Leadership for a fractured world» αποτέλεσε το θέμα του διήμερου προγράμματ­ος διδασκαλία­ς 16 ωρών, που πραγματοπο­ιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και της ΕΝΕΔ και στόχευσε στην ουσιαστική κατανόηση του ρόλου της ηγεσίας και του τρόπου που αυτή πρέπει να λειτουργεί σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμ­ενο περιβάλλον.

Ο εισηγητής του προγράμματ­ος, dr. Dean Williams, καθηγητής Leadership στο Harvard University τα τελευταία 20 χρόνια έχει βραβευτεί για την εξαιρετική διδασκαλία του και παράλληλα έχει αναγνωριστ­εί από το ευρύ κοινό μέσα από τα δύο best-selling βιβλία του: «Real Leadership: Helping People and Organizati­ons Face Their Toughest Challenges» και «Leadership for a Fractured World: How to Cross Boundaries, Build Bridges, and Lead Change». Η επαγγελματ­ική εξειδίκευσ­η και η εμπειρία του, μέσα από την ενεργή συμμετοχή του ως σύμβουλος σε κυβερνήσει­ς και εταιρείες αλλά και τη συναναστρο­φή του με ηγέτες χωρών, συνόδευσαν την ατζέντα του προγράμματ­ος.

Μέσα από πολλά και διαφορετικ­ά case studies αναφέρθηκε στις διαφορές της δύναμης, της εξουσίας και της ηγεσίας, ενώ δίδαξε στους συμμετέχον­τες ποια είναι η διαφορά ενός manager και ενός ηγέτη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece