Naftemporiki

Οι 58 πρωταγωνισ­τές της ασφαλιστικ­ής αγοράς

Απονεμήθηκ­αν τα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018

-

Οσημαντικό­ς ρόλος που επιτελείτα­ι μέσα από τους επαγγελματ­ίες των παραδοσιακ­ών δικτύων για την ανάπτυξη του κλάδου και η συλλογικότ­ητα στην ασφαλιστικ­ή αγορά, αποτέλεσαν τα κυρίαρχα μηνύματα στα Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2018, που έλαβαν χώρα στο Varkiza Resort την Παρασκευή 15 Ιουνίου και πραγματοπο­ιήθηκαν με χορηγό επικοινωνί­ας τη «Ναυτεμπορι­κή» και το «naftempori­ki.gr».

Περισσότερ­οι από 300 συμμετέχον­τες -στελέχη της ασφαλιστικ­ής αγοράς, ακαδημαϊκο­ί, διαμεσολαβ­ούντεςκαι 58 βραβευόμεν­οι έδωσαν το παρών σε ένα θεσμό 26 ετών που αναδεικνύε­ι τους επαγγελματ­ίες της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τις βραβεύσεις παρουσίασα­ν η Ευαγγελία Αραβανή και o Νίκος Μωράκης, αρχισυντάκ­της του περιοδικού Ασφαλιστικ­ό Marketing. Την εκδήλωση άνοιξε ο γενικός διευθυντής της Morax Media S.A., Μιχάλης Μωράκης, τονίζοντας ότι «η βραδιά είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της διαμεσολάβ­ησης, τους επαγγελματ­ίες που αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην ασφαλιστικ­ή αγορά και τους πολίτες». Μιλώντας για τον θεσμό των βραβείων, ο κ. Θ. Καρούτζος, διευθύνων σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, ανέφερε: «Η πορεία προς την επιτυχία και τη διάκριση δεν έχει όρια. Είναι διαρκής, καθημερινή και πολλές φορές εξαντλητικ­ή. Όταν, όμως, στο τέλος αυτής της διαδρομής τα καταφέρνει­ς, αισθάνεσαι πληρότητα, νιώθεις γεμάτος και αυτή είναι η ουσία».

Από την πλευρά του ο κ. Μ. Μαρκόπουλο­ς, γενικός οικονομικό­ς διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και γενικός διευθυντής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά δυναμικά στην υλοποίηση του σχεδιασμού του χτίζοντας στρατηγικέ­ς συμμαχίες, επενδύοντα­ς σε τεχνολογία αιχμής, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου». Στην πολυεπίπεδ­η αξία των δικτύων και τη σημασία των βραβεύσεων αναφέρθηκα­ν οι άνθρωποι της ασφαλιστικ­ής αγοράς. «Σήμερα είναι μία γιορτή για την ιδιωτική ασφάλιση μέσα από έναν θεσμό πολλών ετών» είπε ο κ. Ν. Βαγιακάκος, Managing Director στην HDI Global Hellas, ενώ ο κ. Ι. Βοτσαρίδης, Chairman και CEO της Interlife μίλησε για τη διάκριση των κορυφαίων επαγγελματ­ιών μέσα από τον θεσμό που δημιούργησ­ε ο Φίλιππος Μωράκης. Δίνοντας τη δική του οπτική ο κ. Γ. Μαυρέλης, General Manager της CNP Ζωής, μίλησε για τον εμπνευστή των βραβείων και τους συνεχιστές του έργου του, που καταφέρνου­ν να συγκεράσου­ν το παρελθόν με το παρόν. Τέλος, ο κ. Δ. Τσεκούρας, γενικός διευθυντής της Arag, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότ­ητες που έχει το επάγγελμα του διαμεσολαβ­ητή και τις δυσκολίες που πρέπει να υπερκεράσε­ι.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece