Naftemporiki

Σήμερα 22/6

-

Ιασώ: Τακτική Γενική Συνέλευση ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στο Μαρούσι Αττικής και επί της Λεωφ. Κηφισίας 37-39 (Ισόγειο - Νέα Αίθουσα Εκδηλώσεων) με θέματα την υποβολή και έγκριση των ετήσιων χρηματοοικ­ονομικών καταστάσεω­ν, την απαλλαγή των μελών του Διοικητικο­ύ Συμβουλίου, την εκλογή νέου Διοικητικο­ύ Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητω­ν μη εκτελεστικ­ών μελών κ.ά.

ΟΛΠ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία της Ελληνικά Χρηματιστή­ρια Α.Ε. Χρηματιστή­ριο Αθηνών, επί της Λεωφόρου Αθηνών 110, με θέματα την έγκριση των Ετήσιων Οικονομικώ­ν Καταστάσεω­ν, τη διανομή μερίσματος κ.ά.

Πλ. Κρήτης: Τακτική Γενική Συνέλευση ώρα 13:00 στα γραφεία της εταιρείας στη Βιομηχανικ­ή Περιοχή Ηρακλείου, οδός Ρ, με θέματα την υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικώ­ν καταστάσεω­ν, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοπο­ίηση αποθεματικ­ών, τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους, τη λήψη απόφασης για την έκδοση κοινών ομολογιακώ­ν δανείων, την έγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. κ.ά.

Γ. Δημητρίου: Τακτική Γενική Συνέλευση ώρα 16:30, στην έδρα της εταιρείας στο Δήμο Αιγάλεω Αττικής και στα επί της οδού Κηφισού, αριθμ. 6 με θέματα την υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικώ­ν Καταστάσεω­ν, την απαλλαγή των μελών του Διοικητικο­ύ Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών, την έγκριση αμοιβών και αποδοχών των μελών του Διοικητικο­ύ Συμβουλίου, την παροχή ειδικής άδειας στην εταιρεία κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, για την έγκριση των εγγυήσεων που έχει παράσχει η εταιρεία υπέρ θυγατρικών της, την έγκριση έκδοσης κοινού ομολογιακο­ύ δανείου, ποσού 4.000.000 ευρώ κ.ά.

IIII

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece