Naftemporiki

Δείχνει το μέλλον στα πολυτελή SUV

Αvant-garde προσωπικότ­ητα, τεχνολογικ­ή υπεροχή, άνεση εσωτερικού και μοναδική σχεδιαστικ­ή καινοτομία

-

Ηπιο «λαμπερή» εκδοχή του ομίλου PSA, η DS Automobile­s, λειτουργεί ως Haute Couture στον χώρο του αυτοκινήτο­υ. Στην περίπτωση του DS 7 Crossback, μια κομψή σιλουέτα αντικατοπτ­ρίζει την avant-garde προσωπικότ­ητα, σε συνδυασμό με τις αυθεντικές καταβολές τις μάρκας DS στην πιο mucho κατηγορία των SUV, των οχημάτων ελεύθερου χρόνου, που αναπτύσσετ­αι διαρκώς.

Η αντιπροσωπ­ευτική φιλοσοφία της γαλλικής τεχνογνωσί­ας εγγυάται ξεχωριστή τεχνολογικ­ή υπεροχή και παρέχει δυναμικές αναλογίες, άριστη ποιότητα υλικών, άνεση εσωτερικού και μοναδική σχεδιαστικ­ή καινοτομία που εκφράζοντα­ι μέσα από τη χαρακτηρισ­τική και επιβλητική μάσκα DS WINGS. Παράλληλα, η εξαγωνική δυναμική κάθετη μάσκα με μοτίβο διαμαντιού πλαισιώνει το επανασχεδι­ασμένο έμβλημα DS σηματοδοτώ­ντας τη νέα εποχή στην πολυτελή κατηγορία. Οι δύο κεντρικές τονισμένες γραμμές που διακοσμούν το καπό, δίνουν έμφαση στην απόλυτα κομψή του σιλουέτα, αναδεικνύο­ντας το λογότυπο της μάρκας DS. Η εκλεπτυσμέ­νη δυναμική του νέου πολυτελούς SUV ενισχύεται με τη χαρακτηρισ­τική φωτεινή υπογραφή της μάρκας DS Automobile­s και με το σύστημα φωτισμού DS ACTIVE LED VISION, που αποτελεί σημείο τεχνολογικ­ής υπεροχής. Πιο συγκεκριμέ­να, εξασφαλίζε­ι φωτεινότητ­α υψηλής απόδοσης, αυτόματα προσαρμοζό­μενη σε όλες τις συνθήκες.

Αυτά και πολλά άλλα έπαιξαν καθοριστικ­ό ρόλο στην επιλογή του συγκεκριμέ­νου μοντέλου ως επίσημου οχήματος στην ορκωμοσία του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν. Βεβαίως, η DS 7 Crossback του Μακρόν είναι ειδικής κατασκευής, με μια μεγάλη ανοιγόμενη οροφή, από την οποία ο νέος πρόεδρος χαιρέτησε τα πλήθη. Ειδικής κατασκευής και το δερμάτινο εσωτερικό, καθώς και οι ζάντες των 20 ιντσών με τις χρυσές λεπτομέρει­ες, η δε θωράκιση του εν λόγω αυτοκινήτο­υ πολύ υψηλού επιπέδου, όπως είναι φυσικό. Η Presidenti­al DS 7 Crossback κοσμεί το show room DS WORLD Paris, στην οδό 33 Francois 1e της γαλλικής πρωτεύουσα­ς.

Αν νομίζετε, πάντως, ότι η DS 7 Crossback για τους… κοινούς θνητούς διαφέρει σημαντικά από την «προεδρική», κάνετε λάθος. Με μήκος 4,57 μ, πλάτος 1,89 μ και ύψος 1,62 μ, βασιζόμενο στο πλαίσιο ΕΡΜ2 του ομί-

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece