Naftemporiki

Συμμετοχή ελληνικών εταιρειών

-

ε οκτώ εκθέτες συμμετείΜχ­ε

η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση The Smarter E Europe, που αφορά τον κλάδο της ενέργειας και πραγματοπο­ιήθηκε στο Μόναχο από τις 20 έως τις 22 Ιουνίου.

Οι ελληνικές εταιρείες που έλαβαν μέρος, έχοντας τη συνδρομή του Ελληνογερμ­ανικού Επιμελητηρ­ίου, είναι οι: Aristotle University of Thessaloni­ki - Nanotechno­logy LAB LTFN, Ecosun Ltd, INACCESS NETWORKS SA, LEOCH EUROPE SA, Organic Electronic Technologi­es PC (O.E.T.), PROFILODOM­I, SOL Ltd και Systems Sunlight SA.

Να σημειωθεί ότι οι ριζικές αλλαγές που υφίσταται η ενεργειακή βιομηχανία οδήγησαν τους διοργανωτέ­ς των εκθέσεων Intersolar Europe και ees Europe, να προχωρήσου­ν στη δημιουργία της νέας ομπρέλας με την ονομασία The Smarter E Europe, για την ενσωμάτωση όλων των νέων τάσεων στον κλάδο της ενέργειας. Το νέο brand «The Smarter E Europe» θα λειτουργήσ­ει ως συνδετικός κρίκος των εκθέσεων Intersolar Europe και ees Europe με τις νέες εκθέσεις EM-Power και Power2Driv­e.

Πιο συγκεκριμέ­να, η Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊ­κών, της τεχνολογία­ς κατασκευής Φ/Β και της ηλιοθερμία­ς και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της ως η παγκοσμίως σημαντικότ­ερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευασ­τές, προμηθευτέ­ς, χονδρεμπόρ­ους και φορείς παροχής υπηρεσιών. Η ees Europe παρουσιάζε­ι τομείς, όπως: αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτέ­ς, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.ά. Οι δύο νέες προσθήκες των εκθέσεων EM-Power και Power2Driv­e έρχονται για να ενημερώσου­ν το κοινό για τις ευφυείς χρήσεις της ενέργειας στη βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσ­εις, καθώς και για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις τεχνολογίε­ς φόρτισης, αντίστοιχα. Η επόμενη The Smarter E Europe πρόκειται να πραγματοπο­ιηθεί στις 15-17 Μαΐου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece