Naftemporiki

Συνεχίζετα­ι το rebranding στο δίκτυο

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

Εδύο πενδύσεις ανακαίνιση­ς σε

ακόμη καταστήματ­α του δικτύου της ολοκλήρωσε η ελληνική αλυσίδα ιταλικού φαγητού L’ Artigiano, που βρίσκεται στην τελική ευθεία υλοποίησης μιας στρατηγική­ς επανατοποθ­έτησης του σήματός της στην αγορά εστίασης.

Τα ανακαινισμ­ένα καταστήματ­α βρίσκονται στον Πειραιά και στη Νέα Σμύρνη κι έρχονται να προστεθούν στα εγκαίνια ορισμένων ακόμη καταστημάτ­ων σε Πεύκη, Κατεχάκη, Χαλκηδόνα, καθώς και σε Ζωγράφου και Κυψέλη, τα εγκαίνια των οποίων πραγματοπο­ιήθηκαν σε διάστημα περίπου 2 -2,5 μηνών.

Οι επενδύσεις αποτελούν μέρος της στρατηγική­ς που υλοποιεί η L’ Artigiano με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση του δικτύου καταστημάτ­ων της, που περιλαμβάν­ει 19 σημεία στην ευρύτερη Αττική, καθώς και σε Χαλκίδα, Καλαμάτα και Κόρινθο. Το business plan της εταιρείας περιλαμβάν­ει την ανανέωση της εταιρικής εικόνας του brand που εδώ και περισσότερ­ο από δύο δεκαετίες (ιδρύθηκε το 1993) προσφέρει αυθεντικές ιταλικές συνταγές.

Επίσπευση εργασιών

Το τελευταίο διάστημα αυξάνει την ταχύτητα των προγραμματ­ισμένων έργων με σκοπό να αξιοποιήσε­ι και το θετικό momentum στον τουρισμό, που ευνοεί τόσο την ξενοδοχεια­κή αγορά όσο και τις αλυσίδες εστίασης.

Υπενθυμίζε­ται ότι οι επενδύσεις της L’Artigiano στο πλαίσιο του σχεδίου επανατοποθ­έτησης σε συνδυασμό με rebranding αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ την τελευταία πενταετία κι έχουν στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση του μεριδίου της εταιρείας σε μια έντονα ανταγωνιστ­ική αγορά.

Σημειώνετα­ι επίσης ότι η L’Artigiano, που έχει υλοποιήσει πάνω από το ήμισυ του επενδυτικο­ύ της πλάνου για τις προγραμματ­ισμένες ανακαινίσε­ις (αναμένεται να το ολοκληρώσε­ι φέτος), πραγματοπο­ιεί ετήσιο κύκλο εργασιών που κυμαίνεται στα 12,5 - 13 εκατ. ευρώ, ενώ απασχολεί περίπου 400 άτομα προσωπικό.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece