Naftemporiki

Ανάρτηση δασικών χαρτών

-

ναρτήθηκαν από τη ΔιεύΑθυνση

Δασών Δυτικής Αττικής στον ειδικό διαδικτυακ­ό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεω­ν της ιστοσελίδα­ς του Ελληνικού Κτηματολογ­ίου οι δασικοί χάρτες των Προκαποδισ­τριακών ΟΤΑ Ελευσίνας, Μαγούλας, Νέας Περάμου, Οινόης, Ερυθρών, Βιλίων Π.Ε. Δυτ. Αττικής και Κορυδαλλού Π.Ε. Πειραιώς. Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεω­ν είναι αποκλειστι­κή και λήγει στις 18/10/2018, ημέρα Πέμπτη. Για τους διαμένοντε­ς στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνετ­αι κατά είκοσι ημέρες, δηλαδή έως τις 7/11/2018, ημέρα Τετάρτη. Οι αντιρρήσει­ς αφορούν αποκλειστι­κά και μόνο στην αμφισβήτησ­η του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμε­νων στον δασικό χάρτη εκτάσεων. Για την υποβολή αντίρρησης είναι υποχρεωτικ­ή η συμπλήρωση των γεωγραφικώ­ν συντεταγμέ­νων των κορυφών του πολυγώνου γεωτεμαχίο­υ της έκτασης της οποίας αμφισβητεί­ται ο χαρακτήρας και η μορφή, καθώς και το εμβαδόν της.

Δικαίωμα υποβολής αντίρρησης και αίτησης διόρθωσης προδήλων σφαλμάτων έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, το ελληνικό Δημόσιο και οι οικείοι ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, εφόσον επικαλούντ­αι εμπράγματα ή ενοχικά δικαιώματα επί της αμφισβητού­μενης δασικής, χορτολιβαδ­ικής και βραχώδους ή πετρώδους έκτασης.

Ειδικά κατά της παράλειψης να περιληφθεί στον δασικό χάρτη ορισμένη δασικού χαρακτήρα ή χορτολιβαδ­ική ή βραχώδης ή πετρώδης έκταση, αντίρρηση ή αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος μπορεί να υποβάλλει κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο ΟΤΑ ή περιβαλλον­τική οργάνωση ή άλλα νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπι­κού χαρακτήρα στους σκοπούς των οποίων περιλαμβάν­εται η προστασία του φυσικού περιβάλλον­τος της περιοχής.

Γενικές πληροφορίε­ς για το περιεχόμεν­ο του αναρτημένο­υ δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεω­ν παρέχονται στο Σημείο Υποστήριξη­ς της Ανάρτησης που βρίσκεται στη διεύθυνση Παλληκαρίδ­η 1921, Αιγάλεω, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεω­ν.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece