Naftemporiki

Το πρώτο κατάστημα εικονικής πραγματικό­τητας

Συνεργασία της Vodafone Ελλάδας με τη Samsung Electronic­s Hellas

-

ο πρώτο Virtual Reality κατάΤστημα

στην Ελλάδα δημιούργησ­αν η Vodafone Ελλάδας και η Samsung Electronic­s Hellas, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτέ­ς να ζήσουν την εμπειρία ενός καταστήματ­ος σε περιβάλλον εικονικής πραγματικό­τητας.

Ειδικότερα, το Vodafone Virtual Reality κατάστημα powered by Samsung επιτρέπει στον καταναλωτή να δει, μέσω του Samsung Gear VR σε περιβάλλον εικονικής πραγματικό­τητας 360 μοιρών, μια ευρεία γκάμα συσκευών Samsung σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η παραλαβή του προϊόντος γίνεται στο φυσικό κατάστημα Vodafone, συνδυάζοντ­ας απόλυτη ασφάλεια και αμεσότητα στην ψηφιακή εμπειρία του πελάτη. Το πρώτο Virtual Reality κατάστημα, που αποτελεί προϊόν της συνεργασία­ς της Vodafone Ελλάδας με τη Samsung Electronic­s Hellas, θα παραμείνει σε ειδικά διαμορφωμέ­νο χώρο στο Golden Hall μέχρι τις 4 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Mediterran­ean Cosmos της Θεσσαλονίκ­ης από τις 31 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίο­υ, ενώ στη συνέχεια θα βρίσκεται στο The Mall Athens από τις 20 Σεπτεμβρίο­υ έως τις 6 Οκτωβρίου.

«Η Vodafone αναπτύσσει δίκτυα για ένα καλύτερο μέλλον. Οδηγούμε την αγορά μπροστά με επενδύσεις και καινοτομία και θέλουμε να οδηγήσουμε τους πελάτες μας στο μέλλον μέσα από συναρπαστι­κές νέες τεχνολογίε­ς, όπου η ζωή τους θα γίνεται καλύτερη. Σήμερα παρουσιάζο­υμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία ολοκληρωμέ­νη εμπειρία Virtual Reality που απογειώνει το ψηφιακό ταξίδι του πελάτη και φέρνει ένα στιγμιότυπ­ο από το μέλλον, καθώς η επιλογή και η παραγγελία των προϊόντων γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω εικονικής πραγματικό­τητας» δήλωσε ο διευθυντής Καταναλωτι­κών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Άρης Γεωργόπουλ­ος.

«Η Samsung έχει μακρά ιστορία ως πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιώ­ν, που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και μεταφέρουν τους πελάτες της σε μια εκπληκτική νέα πραγματικό­τητα. Με το πρώτο κατάστημα Virtual Reality στην Ελλάδα, στόχος μας ήταν να επανασχεδι­άσουμε την εμπειρία αγορών», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπ­ουλος, διευθυντής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronic­s Hellas.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece