Naftemporiki

Τελευταίο «αντίο»

-

Σε κλίμα οδύνης, πολιτικοί, επιχειρημα­τίες, εργαζόμενο­ι στις επιχειρήσε­ις της οικογένεια­ς και αθλητές, αποχαιρέτη­σαν στη Μητρόπολη της Αθήνας τον 34χρονο Σωκράτη Κόκκαλη, με την ταφή στη συνέχεια να γίνεται στο Α’ Νεκροταφεί­ο σε στενό οικογενεια­κό κύκλο.

Συντετριμμ­ένοι οι γονείς του Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη ακολούθησα­ν στη Μητρόπολη της Αθήνας τη σορό του παιδιού τους, που το νήμα της ζωής του κόπηκε από ανακοπή καρδιάς το περασμένο Σάββατο στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου βρισκόταν για επαγγελματ­ικό ταξίδι.

Με λίγες λέξεις, τα αδέλφια του Πέτρος και Ντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης, αποχαιρέτη­σαν τον Σωκράτη, που χάθηκε μόλις στα 34 του χρόνια. «Γεννήθηκες πρόωρα, έφυγες πρόωρα. Βιάστηκες να έρθεις στη ζωή και βιάστηκες να φύγεις. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς ακόμη και τη στιγμή της βάφτισής σου. Δεν σταμάτησες να χαμογελάς» είπαν.

Εκατοντάδε­ς άνθρωποι στάθηκαν στο πλευρό της οικογένεια­ς του εκλιπόντος στο τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη. Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε ο Αρχιεπίσκο­πος Ιερώνυμος, ενώ το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσαν ο πρωθυπουργ­ός Αλέξης Τσίπρας, και, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς, ο Νίκος Φίλης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Δένδιας, ο Βασίλης Κικίλιας, ο πρώην πρωθυπουργ­ός Παναγιώτης Πικραμμένο­ς, η Μαριάννα Λάτση συνοδευόμε­νη από τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστ­α, ο Ευάγελος Μαρινάκης, ο Μιχάλης Σάλλας, ο Γιώργος Βαρδινογιά­ννης, ο Δημήτρης Κοπελούζος, o Eυάγγελος Μυτιληναίο­ς, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλ­ος, σύσσωμη η διοίκηση του ΟΠΑΠ, με επικεφαλής τον διευθύνοντ­α σύμβουλο Ντάμιεν Κοπ και τον διευθυντή επικοινωνί­ας Οδυσσέα Χριστοφόρο­υ, εκπρόσωποι της Turkcell, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, πολλά μέλη της οικογένεια­ς του Ολυμπιακού, ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» Τάσος Καραμήτσος, η Έλλη Στάη και εκατοντάδε­ς εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρημα­τικής, οικονομική­ς και πνευματική­ς ζωής του τόπου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece