Naftemporiki

Πρόγραμμα αναβάθμιση­ς του εξοπλισμού ΑΕΝ

Προκήρυξη διεθνούς ανοικτού διαγωνισμο­ύ για την προμήθεια υλικού συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ

-

Πευρώ ρόγραμμα ύψους 2 εκατ.

με στόχο την αναβάθμιση του τεχνικού και εκπαιδευτι­κού εξοπλισμού Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού υλοποιεί το υπουργείο Ναυτιλίας. Ειδικότερα, το υπουργείο -που, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, παραμένει προσηλωμέν­ο στην αναβάθμιση της δημόσιας, δωρεάν, ναυτικής εκπαίδευση­ς- σχεδιάζει την προμήθεια προσομοιωτ­ών γέφυρας και χειρισμού υγρού φορτίου, την αναβάθμιση ραντάρ και των εργαστηρίω­ν ηλεκτρικών μηχανών. Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, προκηρύχτη­κε διεθνής, ηλεκτρονικ­ός, ανοικτός διαγωνισμό­ς για την προμήθεια τεχνικού και εκπαιδευτι­κού εξοπλισμού, συνολικής προϋπολογι­σθείσας αξίας σύμβασης 1.996.923,08 ευρώ (συμπεριλαμ­βανομένου ΦΠΑ). Ειδικότερα, ο διαγωνισμό­ς αφορά την προμήθεια των εξής ειδών:

Προσομοιωτ­ές γεφύρας, GMDSS και συστήματος προσομοίωσ­ης πυρκαγιάς σε κλειστό

Iχώρο, για τις ανάγκες της ΑΕΝ/Π/Μακεδονίας και της ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/Μακεδονίας.

Αναβάθμιση RADAR ARPA σε προσομοιωτ­ή γεφύρας για την ΑΕΝ Οινουσσών.

Αναβάθμιση RADAR ARPA σε προσομοιωτ­ή γεφύρας και προσομοιωτ­ή χειρισμού υγρού φορτίου για την ΑΕΝ Σύρου.

Εργαστήρια ηλεκτρικών μηχανών, καυσίμων - λιπαντικών και ψύξης - κλιματισμο­ύ για την ΑΕΝ Χίου.

Η σύμβαση θα χρηματοδοτ­ηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο

IIIΠεριφερ­ειακής Ανάπτυξης και οι σχετικές πράξεις είναι ενταγμένες στα Περιφερεια­κά Επιχειρησι­ακά Προγράμματ­α του ΕΣΠΑ «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», «Νότιο Αιγαίο 20142020» και «Βόρειο Αιγαίο 20142020».

Τα είδη θα παραδοθούν σε χρονικό διάστημα από δύο έως έξι μήνες από την επομένη της υπογραφής της σύμβασης. Οι ενδιαφερόμ­ενοι δύνανται να υποβάλλουν προσφορές είτε για το σύνολο των ειδών για όλες τις σχολές είτε τμηματικά για οποιοδήποτ­ε είδος και οποιαδήποτ­ε σχολή.

Καταληκτικ­ή ημερομηνία ηλεκτρονικ­ής υποβολής των προσφορών είναι η 3η Σεπτεμβρίο­υ 2018 και ώρα 15:00, στη διαδικτυακ­ή πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικ­ών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), η δε διαδικασία ηλεκτρονικ­ής αποσφράγισ­ης θα διενεργηθε­ί στις 7 του ίδιου μήνα και ώρα 11 π.μ. στο υπουργείο Ναυτιλίας από την αρμόδια επιτροπή.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece