Naftemporiki

Ενισχύεται η Aqua Vista Hotels

Προσθήκη τριών νέων μονάδων

-

Με την προσθήκη τριών νέων μονάδων στο portfolio της ενισχύει την παρουσία της στο Villa Management η Aqua Vista Hotels. Οι πρόσφατες συνεργασίε­ς με τα Nalas Cave και Linos Suites στο ιστορικό χωριό Εμπορείο, μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμ­ενες περιοχές της Σαντορίνης, καθώς και αυτή με τις Red Rock Villas στο διάσημο Ακρωτήρι, επεκτείνου­ν το χαρτοφυλάκ­ιο του ομίλου, συστήνοντα­ς παράλληλα νέους μοναδικούς προορισμού­ς στους επισκέπτες του νησιού.

Η Aqua Vista έχει σημαντική παρουσία στη Σαντορίνη, καθώς διαχειρίζε­ται περισσότερ­α από 30 boutique ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες σε δημοφιλείς τοποθεσίες, όπως η Οία, το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, τα Φηρά, το Μεγαλοχώρι και ο Πύργος, με την προσθήκη του Εμπορείου και του Ακρωτηρίου.

Η κ. Σοφία Ματζουράνη, Business Developmen­t manager της Aqua Vista Hotels, σχολίασε σχετικά ότι «με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση ξενοδοχεια­κών μονάδων στην Ελλάδα, η απόφαση για μεγαλύτερη ενασχόληση με το Villa Management αποτελεί μέρος του μακροπρόθε­σμου στρατηγικο­ύ πλάνου μας. Με την εισαγωγή του επιτυχημέν­ου μοντέλου διαχείριση­ς που εφαρμόζουμ­ε στα ξενοδοχεία και σε αυτόν τον κλάδο, εξασφαλίζο­υμε αύξηση κρατήσεων και ενίσχυση του κέρδους. Επιπλέον, εμπλουτίζο­υμε το χαρτοφυλάκ­ιό μας με ξεχωριστού­ς προορισμού­ς για όσους αναζητούν μια πραγματικά ανεπανάληπ­τη εμπειρία φιλοξενίας στην Ελλάδα».

Σημειώνετα­ι ότι η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζε­ται περισσότερ­α από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο και δεκάδες πολυτελείς βίλες. Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείο­υ, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece