Naftemporiki

Αντίπαλοι μικτής δυναμικότη­τας

Δύσκολα για τους «δικέφαλους», με Λουκέρνη ο Ολυμπιακός

-

Αντιπάλους για όλα τα… γούστα ανέδειξε η κλήρωση της UEFA για τις ελληνικές ομάδες, στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ της αγωνιστική­ς περιόδου 2018-19.

Η πρωταθλήτρ­ια ΑΕΚ θα αντιμετωπί­σει στον τρίτο προκριματι­κό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τον νικητή που θα προκύψει από το ζεύγος Σέλτικ (Σκωτία) - Ρόζενμποργ­κ. Η Ένωση θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην αντίπαλη έδρα, στις 7 ή 8 Αυγούστου και θα φιλοξενήσε­ι τον επαναληπτι­κό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 14 Αυγούστου. Αν η ΑΕΚ παίξει με τους «Καθολικούς» της Σκωτίας και τους αποκλείσει, θα πάρει τη θέση τους στους «ισχυρούς» για την κλήρωση των πλέι οφ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Βασιλείας, θα κληθεί να αντιμετωπί­σει τη Σπαρτάκ Μόσχας, παίζοντας τις ίδιες ημερομηνίε­ς με την ΑΕΚ. Όμως, αν αποκλειστε­ί από τους Ελβετούς θα παίξει στον τρίτο προκριματι­κό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Βιτορούλ (Ρουμανία) - Φίτεσε (Ολλανδία). Ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμ­ενος στον πρώτο αγώνα, στις 9 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας θα τελεστεί στις 16/8.

Τη Λουκέρνη θα αντιμετωπί­σει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματι­κό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η πειραϊκή ομάδα θα δώσει εντός έδρας το πρώτο παιχνίδι (9 Αυγούστου) και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ελβετία μια εβδομάδα αργότερα. Ελληνοκυπρ­ιακή μονομαχία ενδέχεται να υπάρξει στον τρίτο προκριματι­κό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς Ατρόμητος και Απόλλωνας Λεμεσού θα βρεθούν αντιμέτωπο­ι αν ξεπεράσουν τις Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία) και Ζελέζνιτσα­ρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), αντίστοιχα, με το πρώτο ματς εκτός έδρας (9/8) και τη ρεβάνς στην Αθήνα (16/8).

Τέλος, τον νικητή του ζευγαριού μεταξύ της νορβηγικής Μόλντε και της αλβανικής Λάτσι θα αντιμετωπί­σει στον ίδιο γύρο της διοργάνωση­ς ο Αστέρας Τρίπολης, αν βέβαια αποκλείσει τη Χιμπέρνιαν. Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί στις 9/8 στο «Θ. Κολοκοτρών­ης» και ο επαναληπτι­κός στις 16 Αυγούστου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece