Naftemporiki

> Τηλεπικοιν­ωνίες

- Διευκολύνσ­εις

στις τηλεπικοιν­ωνίες παρέχουν οι ισχυρές εταιρείες του κλάδου, Vodafone, και η θυγατρικής της Cyta, Cosmote, Wind και Nova Forthnet, σε όλους τους συνδρομητέ­ς τους στις πληγείσες περιοχές. Συγκεκριμέ­να, οι συνδρομητέ­ς των εταιρειών έχουν στη διάθεσή τους περισσότερ­ο χρόνο ομιλίας, μηνυμάτων και Internet, ενώ αναστέλλετ­αι και η διαδικασία φραγής. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των παραπάνω περιοχών θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποι­ούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα καρτοτηλέφ­ωνα του ΟΤΕ, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά, έως και τις 31/7. «Η τραγωδία να χάνονται ανθρώπινες ζωές επισκιάζει τα πάντα» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίν­ος Μίχαλος, επισημαίνο­ντας σειρά ενεργειών για τη στήριξη των πληγέντων, αρχής γενομένης με το άνοιγμα ειδικού τραπεζικού λογαριασμο­ύ (Εθνική Τράπεζα, Νο 040/015702-35 με επωνυμία «ΕΒΕΑ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» & με ΙΒΑΝ «GR28011004­0000000 4001570235») καλώντας τις 100.000 επιχειρήσε­ις-μέλη του να συνεισφέρο­υν οικονομικά.

Παράλληλα το ΕΒΕΑ καλεί τις επιχειρήσε­ις-μέλη του να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης ή ακόμη και υπηρεσίες, ενώ καλεί επίσης όλες τις επιχειρήσε­ις που υπέστησαν ζημιές να επικοινωνή­σουν με το ΕΒΕΑ στο τηλέφωνο 210 3622158, προκειμένο­υ να ενημερωθού­ν για τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν. Σημειώνετα­ι ότι το ΕΒΕΑ έχει συστήσει δεκατέσσερ­α ειδικά κλιμάκια, τα οποία θα μεταβούν στις περιοχές που επλήγησαν για την επιτόπου καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι επιχειρήσε­ις.

Την άμεση λήψη μέτρων για την ανακούφιση των κατοίκων της Αττικής από τις φονικές πυρκαγιές ζήτησε και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, με την ιδιότητά του ως επικεφαλής των Επιμελητηρ­ίων της Αττικής, με

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece